"Lucrurile se vor rezolva", Calin Diaconu, Babel, pe cererea de insolventa a agentiei solicitata de Intact si CLIR Media
Joi, 04 Iunie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Babel Communication reactioneaza in urma unor informatii aparute in presa privind depunerea cererii de deschidere a insolventei de catre Intact Production si C.L.I.R Media Group.

Contactat telefonic de catre AdPlayers, Calin Diaconu (foto), seful agentiei de publicitate, aflat in aceste zile intr-o deplasare in Germania, a afirmat ca „Lucrurile se vor rezolva”. Agentia de publicitate Babel Communications face precizarea ca motivul pentru care Intact si Clir au recurs la aceasta actiune a fost intarzierea platilor catre cele doua companii, in calitate de furnizori.

Potrivit agentiei de publicitate, partile poarta deja negocieri in sensul stingerii litigiului pe cale amiabila inainte de a se ajunge la primul termen de judecata, si ca relatiile comerciale sunt inca in desfasurare, aducand drept dovada o noua campanie de comunicare initiata de Babel Communications incepand cu 1 iunie, in cadrul trustului Intact.

Agentia de publicitate spune ca intarzierile la plata au fost cauzate pe de o parte de intrarea in faliment a unor clienti ai agentiei ce activau in industria constructiilor, iar pe de alta parte, de neincasarea facturilor restante de la unii dintre clientii sai, afectati de criza economica. Reprezentantii agentiei de publicitate spun ca in ultima perioada, eforturile societatii au fost concentrate in directia recuperarii creantelor, in acest sens compania avand la randul sau actiuni intreprinse in justitie.

Potrivit unor informatii aparute pe site-ul de la Tribunalul Municipiului Bucuresti, pe langa clienti din domeniul constructiilor, Babel Communications se afla in proces de recuperare a unor creante si de la Carpatina, unul dintre investitorii si clientii importanti in publicitate ai agentiei. 

PUBLICITATE: