Lucian Romascanu preia managementul Compact
Vineri, 24 August 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Incepand cu 15 septembrie 2007 Marco Stettler, in prezent Director Executiv al Diviziei de Publicatii Gratuite a Ringier Romania, este promovat General Manager al companiei Ringier Ucraina, rolul sau urmand sa fie preluat de Lucian Romascanu (foto) care, pe langa Divizia Bulevard si Sport, va conduce si Divizia de Publicatii Gratuite, respectiv cotidianul Compact.

Managementul Grupului Ringier a decis sa-l promoveze pe Marco Stettler in pozitia de General Manager al companiei Ringier din Ucraina, luand in consideratie experienta de media acumulata in diferite tari, de fostul executiv al ziarelor gratuite precum si succesul Compact,

Potrivit companiei, Ringier a intrat pe piata ucraineana in contextul angajamentului luat fata de Europa Centrala si de Est, in urma cu un an, prin lansarea cotidianului tabloid Blik. In noul sau rol, Marco Stettler va avea ca prima responsabilitate asigurarea expansiunii ziarului Blik.

Lucian Romascanu (40, roman), conduce Divizia Bulevard si Sport din noiembrie 2006. Avand experienta si in vanzarea de publicitate, oficialii Ringier se asteapta ca noul sef  de la Compact va putea intari pozitia ziarului, ale carui venituri se bazeaza pe publicitate.

Stettler (44, elvetian) s-a alaturat Grupului Ringier in martie 2006 ca Director Executiv al nou infiintatei Divizii de Publicatii Gratuite si, pootrivit trustului de media, a avut o contributie majora la lansarea in Romania a ziarului Compact, primul cotidian gratuit adresat tinerilor bucuresteni.

Potrivit Ringier, cu 160.000 de exemplare distribuite in reteaua de transport in comun si aproape 300.000 de cititori in fiecare zi, Compact a devenit, in mai putin de un an de la lansare, un produs proeminent pe piata mass-media locala.


PUBLICITATE: