Licitatie transparenta Posta Romana. 22 milioane de euro pentru dezvoltarea centrelor de tranzit din Bucuresti Nord si Cluj-Napoca
Vineri, 05 Martie 2021

 

Credit. Posta Romana

Prin aceste investitii, compania urmareste crearea de spatii de lucru noi si moderne cu echipamente si tehnologii performante, precum si cresterea operabilitatii sistemului de sortare si a eficientei in viteza de prelucrare a volumului de trimiteri.

AdPlayers. info

Licitatie Posta Romana de 22 milioane de euro pentru dezvoltarea centrelor de tranzit din Bucuresti Nord si Cluj-Napoca.

Compania Nationala Posta Romana a depus in Sistemul Informatic Colaborativ pentru mediu performant de desfasurare a achizitiilor (SICAP) procedura de consultare publica pentru proiectarea, constructia si dotarea celor doua centre logistice strategice ale companiei, din Cluj-Napoca si Bucuresti Nord.

Procedura internationala este adresata tuturor companiilor din industriile de tehnologie, constructii si alte domenii relevante cu scopul identificarii celor mai bune solutii de construire centru logistic, dar si automatizare prin robotizare si inteligenta artificiala, pentru gestionarea eficienta si rapida a proceselor logistice de sortare.

In conformitate cu prevederile Legii 99/2016, procedura se va desfasura dupa un calendar cuprinsa intre 3 martie 2021 si 16 aprilie 2021 si cuprinde inscrierea tuturor producatorilor nationali si internationali de tehnologie postala, prin depunerea declaratiilor de intentie la adresa de e-mail licitatii@posta-romana.ro, dezbatere publica online de pregatire a cadrului investitiilor din Planul multianual de investitii, prin accesarea link-ului https://cnpr.webex.com/meet/conferintacnpr1  si dezbateri individuale online cu actorii inscrisi in procedura.

Dupa finalizarea consultarii publice, Posta Romana va realiza procedurile de achizitie publica conforme, in baza caietelor de sarcini revizuite prin consultare, in vederea selectionarii celor mai bune oferte tehnico-economice.

Bugetul alocat acestui proiect este de 22 de milioane euro, cumulat pentru cele doua obiective, iar sumele sunt asigurate printr-un credit de investitii accesat de la EximBank, in cursul anului 2020. Prin aceste investitii, compania urmareste crearea de spatii de lucru noi si moderne cu echipamente si tehnologii performante, precum si cresterea operabilitatii sistemului de sortare si a eficientei in viteza de prelucrare a volumului de trimiteri.

Compania Invita toti actorii specializati din piata, furnizori de echipamente si tehnologie postala, companii de constructii si alte industrii de profil sa se inscrie la procedura de consultare publica.

Procedura de consultare internationala se va realiza prin intermediul platformei SICAP. Numarul aferent anuntului de consultare a pietei privind sistemului automat de sortare de la Cluj este MC1013959/02.03.2021, iar cel pentru pentru realizarea Centrului de Tranzit Bucuresti Nord este MC1013958/02.03.2021.

Posta Romana, in calitate de autoritate contractanta, pune la dispozitia publicului toate informatiile referitoare la aplicarea procedurii de atribuire si asigura, astfel, conditiile pentru concurenta reala, indiferent de nationalitatea operatorilor economici. In vederea unei comunicari transparente si eficiente cu toti operatorii economici interesati, compania va aloca o sectiune speciala, dedicata acestei proceduri, pe site-ul www.posta-romana.ro.




Mai mult in Business, Licitatii


PUBLICITATE: