Leykom aduce noi produse sign marketing
Sambata, 09 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) De curand Leykom aduce pe piata romaneasca un nou pachet de produse destinate industriei de sign making: folii autoadezive destinate printurilor inkjet, cu solvent si ecosolvent si folii pentru laminare.

 

Produsele, cunoscute sub marca Jac, poarta amprenta calitatii Avery Dennison. Divizia din Germania a firmei producatoare fiind achizitionata de curand de concernul a carui gama de produse destinate printului contine atat folii lucioase, cat si folii mate, iar gama de produse pentru laminare este compusa din folii transparente, lucioase, mate si semilucioase.

Leykom este distribuitor de materiale si produse 3M si Avery Dennison pentru productia publicitara, folii autoadezive, hartie si folie de transfer, materiale banere pentru print, hartie pentru tipar digital, hartie pentru plotter si accesorii.

Avery Dennison este listata la bursa din New York are un numar de peste 21,400 angajati si detine un numar de 275 de capacitati de productie. Compania  distribuie produsele intr-un numar de peste 89  de tari din lume.


PUBLICITATE: