Knorr suna castigator la Brands&Bears
Marti, 25 Octombrie 2005

Knorr suna castigator la Brands&Bears( AdPlayers.ro ) Unilever SCE deruleaza impreuna cu Brands&Bears promotia “Knorr suna castigator”. Campania care se deruleaza in perioada 3 otombrie – 23 decembrie este sustinuta de doua spoturi TV care prezinta posibilii castigatori in doua ipostaze cu urmari umoristice: la serviciu  si acasa, sustin reprezentantii agentiei de publicitate. Spoturile au fost filmate impreuna cu Saga Film, regizorul “castigator” al selectiei fiind Lawrence Jacomelli.

Din campania “Knorr suna Castigator” nu vor lipsi, potrivit reprezentantilor Brands&Bears, presa scrisa, postere, spoturi radio si  nenumarate activari in magazine. Campania va mai fi sustinuta deasemenea de 70 de Momente live pe TV unde se va intra in direct cu participantii castigatori la aceasta promotie.

Knorr suna castigator la Brands&Bears

“Knorr suna Castigator” - spot tv acasa

 “Inscrierea in promotie este simpla si in acelasi timp gratuita! Un singur telefon la numarul 0 800 822 822 (telverde) si esti deja inscris” afirma oficialii. “Daca nu vrei “de pe fix” poti s-o faci si “de pe mobil”: trimiti un SMS continand codul de bare de pe orice produs Knorr la numarul 1820 (tarif normal) sau direct din magazin - acolo unde promoterii Knorr sunt prezenti! “

Dupa cum sustine agentia, mecanismul este deasemenea foarte simplu! In fiecare saptamana prin tragere la sorti sunt sunati 50 de potentiali castigatori care trebuie sa indeplineasca o conditie simpla. Acestia trebuie sa aiba un produs Knorr sau Knorr Delikat la ei si, daca vor raspunde corect la intrebarile ale caror raspunsuri se gasesc pe ambalajul produsului pe care il au la ei, vor castiga automat 100 de Euro. “ Mai multe produse Knorr vor aduce, logic...mai multe sute de euro” spun reprezentantii agentiei.

Knorr suna castigator la Brands&Bears

“Knorr suna Castigator” - spotul office

Cei care au “inverzit” liniile de telefon pentru campania “Knorr suna Castigator” din partea Unilever sunt Otilia Priceputu - Assistant Brand Manager; Daniel Barbulescu - Brand Manager; Iulia Dinu - Marketing Manager. 

Brands&Bears a “activat” campania cu Claudia Mihai si Alexandra Dinca - Client Service, Amandine Heyndricx - Art Director; Andrei Fodolica si Matei Mocanu - Copywriteri; Cristian Bencze - BTL Manager, Creative Director - Tudor Potra, Client Service Director - Emanuel Grigorcea.

Knorr suna castigator la Brands&Bears

( Irina Toma )


PUBLICITATE: