Klass a produs semnalistica de 1,3 Mil. EUR in 2011
Joi, 19 Ianuarie 2012


(adplayers. Iulian Toma ) Compania de productie publicitara Klass a proiectat, executat si montat la cheie in 2011 semnalistica de aproximativ 1,3 Mil. EUR, estimeaza pentru adplayers Radu Parlog (foto), fondatorul si presedintele Klass Prodexport.

Oficialul afirma ca a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri in crestere comparativ cu 2010, catalogat de presedintele companiei drept „cel mai prost an din ultimii 20 in productia de semnalistica romaneasca”.

Infiintata in anul 1992, Klass este unul dintre cei mai importanti producatori din industria de comunicare semnalistica din Romania in ultimii 20 de ani. Compania de productie publicitara proiecteaza, executa si monteaza la cheie proiecte si sisteme complexe de comunicare semnalistica indoor – outdoor, implementate coerent in arhitectura de brand. Incepand cu semnalistica pentru fatade, produse de semnalistica indoor / POSM, la gama rooftop sau totem / unipole si decorari auto, paleta de produse Klass acopera incepand de la sisteme de comunicare independente, pana la constructii, galerii si ansambluri comerciale sau de petrecere a timpului liber de mare anvergura.

Lucrand cu echipe multidisciplinare care isi desfasoara activitatea sub acreditarea si responsabilitatea standardelor de calitate ISO 9001, Klass a realizat incepand de la infiintare si pana in prezent repere si sisteme de comunicare semnalistica pentru sute de marci si clienti din randul celor mai mari investitori in marketing si comunicare. Printre clientii Klass se numara AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, galeriile comerciale Carrefour, Ursus Breweries, JTI, Phillip Morris, Toyota si altii.

Mai mult in AdPlayersReport, Productie


PUBLICITATE: