Kaleidoscope intra in BBDO Group fara un fondator ex Lowe si Saatchi & Saatchi
Joi, 02 Septembrie 2010

Cristian Pantazi, Managerul agentiei interactive Kaleidoscope ( BBDO Group Romania)

 ( AdPlayers, Iulian Toma )

Kaleidoscope devine agentia de online a BBDO Group Romania, „o decizie strategica” dupa cum argumenteaza alaturarea de grupul pe care il conduce, Nora Marcovici, CEO BBDO Group Romania. Din grupul de companii cu servicii de marketing si comunicare din care mai fac parte agentiile Graffiti BBDO, Media Direction, Proximity si Graffiti PR.

„A fost un proces mai lung in care ne-am imprietenit cu grupul BBDO. Ei cautau probabil ceea ce stim sa facem noi, iar noi cautam un partner puternic creativ cu care sa construim campanii integrate. Apropierea de BBDO a venit cumva firesc pentru ca si noi suntem o agentie de creatie si strategie online”, a afirmat pentru AdPlayers Cristian Pantazi, managerul Kaleidoscope si responsabil de serviciile de creatie ale atelierului. Pantazi nu a dezvaluit daca alaturarea de BBDO se face in cadrul unui proces de achizitie al companiei.

In prezent o agentie unde lucreaza 9 angajati, Kaleidoscope a fost infiintata in luna mai 2009 ca shop de creatie si strategie online de catre Cristian Pantazi, Miruna Ocnarescu si Alina Damaschin, parteneri care detineau procente egale din companie.

Alina Damaschin, fosta Client Service Director la Lowe & Partners (2007-2009) si, anterior, Group Account Director la Saatchi & Saatchi, nu a mai ramas in companie dupa alaturarea de grupul BBDO. Seful agentiei digitale spune ca Damaschin a preferat sa dea curs unor alte proiecte personale.

Potrivit grupului de comunicare, rolul agentiei va fi acela de a extinde si a completa in felul acesta zona de expertiza oferita de BBDO Romania clientilor sai. Noua agentie a grupului BBDO ofera servicii integrate de strategie si planning, creatie, design si implementare, content management, Search Marketing / SEO, PPC. Agentia a lucrat pana in prezent pentru clienti si marci precum Pepsi, Philips, Redd's (Ursus Breweries) si altele. Mai mult din portofoliul agentiei, pe site-ul Kaleidoscope

 Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: