Jucaria din spatele vanzarilor de milioane de euro la hartie. Mostrarul "Antalis Cube"se face biblioteca.
Miercuri, 19 Februarie 2014
 
Jucaria din spatele vanzarilor de hartie. Antalis Cube se face Biblioteca.

adplayers. Iulian Toma

Daca nu va piteti imagina ca in spatele vanzarilor de milioane de euro la hartie sta o jucarie pentru copii, priviti si va minunati. Mostrarul este cheia cu care se invart vanzarile de hartie. Motivul? Omul pune mana pe ce cumpara, iar distribuitorii vin fiecare cu forme si tehnici proprii de a satisface clientul.

Lider european in distributia de hartie si materiale destinate ambalarii, Antalis este numarul 3 la nivel mondial, cu vanzari de 2.7 miliarde de euro in 2012. Antalis face zilnic 12.000 de livrari in Europa prin intermediul celor 108 centre europene de distributie. Cei 6000 de angajati sunt la dispozitia a peste 135.000 de clienti la nivel international, in peste 44 de tari.

Din dorinta de a stimula imaginatia designer-ilor, distribuitorul de hartie si material de suport a pus in 2014 la dispozitia “copiilor mari” un mostrar in forma de cub, Antalis Cube, care imita o biblioteca pe care fiecare si-o poate construi in felul sau. Cele 38 de imagini de pe fetele cubului pot lua forma unor combinatii dupa imaginatia fiecarui cumparator.

Jucaria dispune un sistem flexibil de "umplere" a bibliotecii, alcatuita din 7 cutii in diverse forme, care se pot asambla in diverse pozitii. Asamblarea cubului Antalis poate da mari batai de cap pasionatilor care vor o forma cat mai pe gustul inventivitatii si imaginatiei fiecaruia.

Partea mai putin frumoasa este ca nu toata lumea se poate lauda ca se poate juca la propriu cu un astfel de cub. Daca nu esti partener al distribuitorului de hartie, puteti doar sa priviti in imaginea de mai jos ce se poate face din el. Un filmulet va arata mai mult despre hartii creative si Antalis Cube aici.

Mai mult in Business


PUBLICITATE: