Incepe treaba la 8.00 si face aproape 1 Milion de euro pe an din afisare profesionala cu JJ DISPLAYS.
Luni, 29 Februarie 2016


adplayers. Iulian Toma

Cu 20 de oameni la productie, echipa  JJ DISPLAYS vrea sa vanda in 2016 sisteme de afisare de aproape 1 milion de euro (mai exact peste 750.000 de euro), pornind de la o aparent banala rama cu un acces usor la inlocuirea  oricarei forme de prezentare tiparita la o anumita dimensiune: Rama click.

In 2015, JJ DISPLAYS a produs peste 15.000 de rame click, care au fost montate deja “la pozitie” pe diverse forme de prezentare (display)  si care au reprezentat aproximativ 65% din afacerea JJ. La acestea se adauga display-uri din stiplex (peste 7000 de buc de suport flyer, brosuri si display prezentare de produse) reprezentand un sfert din productie, restul de 10% reprezentand servicii de print si comercializare de produse importate.

Incepe treaba la 8. Dar nu inainte de piscina si copii la scoala.

Cu 650.000 de euro in anul 2015, recent incheiat, JJ DISPLAYS a avut vanzari cu 100.000 de euro mai mari decat in anul precedent. Fondata in 2002, compania il are ca unic asociat pe Zsolt Rudnyanszky, un antreprenor care isi incepe ziua de lucru cu piscina si mers cu copiii la scoala, dar nu il prinde ora 16.00 la birou. De ce?

“Plecam mai devreme pentru ca suntem matinali. Incepem treaba la 8.00, iar pana la ora 10, cand multi colegi sau clienti ai nostri sunt la cafeaua de dimineata, noi am livrat deja comenzile venite sau lucrate in ziua precedenta”  a declarat managerul J&J Group, compania care opereaza afacerea JJ DISPLAYS.

 “JJ DISPLAYS lucreaza cu multi beneficiari directi ai produselor, dar sunt si foarte multi revanzatori  - de la firme de productie publicitara, pana la agentii cu servicii de marketing si comunicare”, explica Zsolt.

Din domeniile cele mai interesate de prezentarea produselor pe suport oferit de JJ DISPLAYS se numara retele de magazine, banci, farmacii, showroomuri de produse diverse dar si afaceri mai mici care au nevoie de cel putin trei produse pe care compania le produce.

La mare cautare. Ramele click.

“ De la o simpla rama in format A4 pentru diplome sau certificate de functionare, pana la suport de carti de vizita /suport flyere brosuri  sau semnalistica la geam, practic orice afacere care incepe sa se prezinte in fata potentialului client are nevoie de produsele noastre de prezentare”,  spune managerul JJ DISPLAYS. 

Chiar daca suporturile de prezentare electronice sunt in trend, ramele click raman la mare cautare in portofoliul companiei. In formate mai mici sau mai mari, oricine are nevoie mai intai de o rama de prezentare si mai apoi trece la electronice. Nu intamplator ocupa 65% din afacerea “fabricii” conduse de Zsolt Rudnyanszky.

“In 2016 continuam sa dezvoltam stativele / standurile pentru orice tip de tableta si vom lansa prima aplicatie mobila (POSM) din domeniul productiei publicitare, disponibila intr-o prima faza doar pentru sistemul Android” spune managerul.

“Adresata  revanzatorilor ( un catalog virtual), prin aplicatia mobila incercam sa imbunatatim si sa eficientizam comunicarea cu clientii nostri. Dupa lansarea oficiala, toate promotiile vor fi comunicate doar prin intermediul aplicatiei iar utilizatorii vor fi primii care vor afla  de noile produse JJ DISPLAYS ”, conchide oficialul JJ DISPLAYS.


Mai mult despre JJ DISPLAYS

Mai mult in Productie

 


PUBLICITATE: