In crestere cu 31% comparativ cu anul anterior, Limitless Agency a incheiat 2023 cu afaceri de 4,25 milioane de euro si tinteste piata din SUA
Miercuri, 24 Ianuarie 2024

Cu 56% din business reprezentat de divizia SEO, 42% de divizia PPC si 2% de divizia Data & Analytics, agentia motiveaza cresterea datorita dezvoltarii pietei de marketing digital, cat si investitiilor noi, largirii portofoliului de clienti si cresterii interesului si bugetelor companiilor pentru promovare online.

AdPlayers. info

Limitless Agency, una dintre principalele agentii de marketing digital din Romania, raporteaza o cifra de afaceri de 4,25 milioane de euro in 2023, in crestere cu 31% fata de anul anterior, devenind astfel una dintre cele mari companii de profil pe o piata fragmentata, anunta oficialii de comunicare.

Potrivit companiei, cresterea Limitless Agency este datorata atat dezvoltarii pietei de marketing digital, cat si investitiilor noi, largirii portofoliului de clienti si cresterii interesului si bugetelor companiilor pentru promovare online. Astfel, 56% din business este reprezentat de divizia SEO, 42% de divizia PPC si 2% de divizia Data & Analytics.

Daniel Slavenie, CEO&Partner Limitless Agency: Clientii aloca bugete mai mari strategiilor de marketing digital

“2023 a fost un an excelent pentru agentia noastra, in care am depasit mai multe obiective de business. Ne-am consolidat si mai mult pozitia pe piata de marketing digital, care este una extrem de fragmentata, cu promisiuni nerealiste la costuri foarte mici care intr-o prima etapa pot crea un miraj potentialilor clienti. Doar ca observam si o educare si o constientizare din partea clientilor, care in ultimul an au alocat bugete mai mari strategiilor de marketing digital, dar cel mai important constientizeaza ca prin colaborarea cu o agentie mare au acces la know-how de calitate, la resurse si rezultate”, declara Daniel Slavenie, CEO&Partner Limitless Agency.

De ce prefera companiile externalizarea marketingul digital?

Conform reprezentantilor agentiei, cresterea business-ului Limitless Agency se datoreaza si interesului tot mai mare al companiilor de a externaliza activitatea de marketing digital, dorind sa lucreze cu agentii stabile, care au rezultate dovedite si sunt mereu la zi cu noutatile din domeniu.

,,In era digitala in care ne aflam, companiile resimt din ce in ce mai mult presiunea de a-si extinde prezenta online si de a se adapta rapid la schimbarile din mediul digital. Din acest motiv, dorinta de a externaliza marketingul digital a devenit o strategie tot mai frecvent adoptata de catre diverse afaceri.”

Investitii de 300.000 euro in optimizarea proceselor interne

Pentru a fi cu un pas inainte asteptarilor clientilor, Limitless Agency a investit anul trecut in jur de 300.000 euro in optimizarea proceselor interne, automatizari si training pentru echipa.

"Anul trecut, ne-am concentrat eforturile noastre asupra optimizarii proceselor interne, investind in automatizari si inteligenta artificiala pentru a imbunatati serviciile si produsele noastre si pentru a eficientiza costurile. Am revizuit si modernizat baza noastra de date, iar catre sfarsitul anului am finalizat ajustarile necesare pentru a ne extinde pe piata americana sub brandul propriu. De asemenea, obiectivul nostru principal in perioada urmatoare se concentreaza pe dezvoltarea in domeniul tehnologiei, avand in vedere intensitatea competitiei din aceasta piata", conchide Daniel Slavenie, CEO&Partner Limitless Agency.

Cine este Limitless Agency

Limitless Agency crede in puterea transformarii digitale si in capacitatea de a oferi rezultate fara limite. Viziunea agentiei - O lume in care afacerile evolueaza constant, depasind orice bariera.

Echipa Limitless Agency crede ca fiecare afacere are un potential nelimitat de crestere si transformare. Noi nu vedem doar cifre si strategii, vedem vise, pasiuni si oameni dedicati. Misiunea noastra este sa descoperim si sa deblocam aceasta forta nelimitata din fiecare client, transformand-o in rezultate concrete. Pentru ca, intr-o lume in continua schimbare, posibilitatile sunt infinite, iar succesul nu cunoaste limite.

Agentia isi bazeaza serviciile pe tehnologie avansata, strategii inovatoare si o echipa de experti dedicati, ghidati de valori precum adevarul, integritatea si inovatia. Limitless Agency ofera servicii de SEO, PPC, Data si Marketing, toate centrate pe un singur obiectiv: rezultate fara limite pentru afacerea clientilor agentiei.

Mai mult in Business, Digital, AdPlayersREPORT

 

 

 


PUBLICITATE: