ING Bank Romania devine unul dintre partenerii principali ai festivalului Summer Well
Miercuri, 08 Februarie 2023

 

ING Bank Romania devine unul dintre partenerii principali ai festivalului de muzica alternativa Summer Well, care va avea loc in weekendul 11-13 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea.

AdPlayers. info

ING Bank Romania devine unul dintre partenerii principali ai festivalului Summer Well, aflat la cea de-a 12-a editie, este unul dintre cele mai asteptate si iubite festivaluri din tara.

„Summer Well este unul dintre cele mai renumite festivaluri de muzica din Romania, unde creativitatea si muzica se completeaza pentru a le oferi participantilor o experienta de neuitat. Si cum misiunea noastra ca brand este do your thing, parteneriatul care demareaza la editia din acest an a Summer Well nu este deloc intamplator.

ING Bank indeamna oamenii sa aiba curajul de a fi liberi sa faca lucrurile pe care le iubesc, indiferent daca este vorba despre participarea la festivaluri de muzica, cum este Summer Well, sau de a se dedica altor pasiuni importante pentru ei”, a declarat Silvia Mihailescu, Director Marketing si Comunicare ING Bank Romania.

„Summer Well creste de la an la an, iar editia sold out de anul trecut si primii artisti anuntati pentru 2023 sunt o dovada a acestui lucru. Ne bucuram sa adaugam pe lista lucrurilor care ne ajuta sa crestem colaborarea cu ING Bank – banca oficiala a festivalului incepand din acest an. Fiecare detaliu al editiei a 12-a va continua misiunea noastra inceputa in 2011, cand ne-am propus sa aducem publicului din Romania cei mai relevanti artisti ai momentului si sa construim un festival ca o vacanta”, a spus Claudia Cramaroc, Brand Manager Summer Well. 

Prin parteneriatul nou incheiat, ING Bank si Summer Well le ofera fanilor festivalului modalitati simple si eficiente de plata, dar si posibilitatea de a descoperi serviciile si produsele ING Bank dedicate noii generatii digitale native.

„Credem in lifestyle banking, iar ultimele inovatii ING Bank sustin acest concept care inseamna acoperirea nevoilor reale de zi cu zi oferindu-i clientului libertatea de a-si trai viata asa cum isi doreste, indiferent daca vorbim despre viata personala, financiara sau profesionala. Prin produsele si serviciile oferite, ne dorim sa raspundem nevoilor si dorintelor clientilor nostri de a putea impleti pasiunile lor si timpul liber cu responsabilitatea si preocuparea pentru un viitor financiar bun si sustenabil”, a declarat Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank.

Pe parcursul celor 3 zile de festival de anul acesta, pe scena Summer Well vor urca artisti renumiti pe plan international, printre care Florence + The Machine, YUNGBLUD, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale si Kid Francescoli.

Peste 80.000 de persoane au participat la editia de anul trecut a Summer Well.

               

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala globala, care ofera servicii bancare unui numar de peste 38,4 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din peste 40 de tari.

Infiintata in 1994, ING Bank Romania este a patra banca in top 10 banci locale, conform activelor, si singura banca cu crestere organica, fara achizitii de portofolii de clienti sau alte banci. ING Bank Romania este o banca universala cu peste 1,6 milioane de clienti din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri si Mid-Corporate si Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i sustine pe oameni sa fie cu un pas inainte, in viata si in afaceri.

 

Summer Well

Well Summer Well este mai mult decat un festival de muzica: este o mini vacanta si cel mai important festival din zona Bucuresti. Ajuns la a 12-a editie, va avea loc anul acesta in perioada 11 – 13 august, la Domeniul Stirbey din Buftea.

 

 


PUBLICITATE: