Hugo Boss si Nike deschid magazine pe 900mp in Fashion House Outlet Centre Militari
Marti, 28 Septembrie 2021

 

Fashion House Outlet Centre Militari

Cu o suprafata de 900mp, magazinele celor doua branduri celebre isi vor deschide portile in noiembrie si vor oferi o gama larga de articole de imbracaminte, cu reduceri zilnice de cel putin 30% din pretul initial. 

AdPlayers. info

FASHION HOUSE Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, anunta ca HUGO BOSS si Nike deschid magazine in FASHION HOUSE Outlet Centre Militari, pe o suprafata de peste 900 de metri patrati.

Potrivit responsabililor de comunicare, magazinele celor doua branduri celebre isi vor deschide portile in noiembrie si vor oferi o gama larga de articole de imbracaminte, cu reduceri zilnice de cel putin 30% din pretul initial. 

In magazinul Nike, clientii vor putea gasi articole vestimentare si incaltaminte atat pentru barbati, cat si pentru femei, in vreme ce HUGO BOSS va oferi imbracaminte premium, pentru barbati.

„HUGO BOSS si Nike sunt doua dintre cele mai apreciate si iubite marci internationale si suntem onorati ca ne-au ales pentru a-si extinde operatiunile in Romania. Aceasta decizie demonstreaza in mod clar oportunitatile considerabile pentru retaileri pe o piata de outlet aflata in crestere” a spus Cornelia Nicolae, Director Operatiuni Retail al Grupul FASHION HOUSE, Romania.

,,In plus, aceste noi adaugiri notabile vin sa sublinieze misiunea noastra principala, aceea de a oferi consumatorilor romani acces la branduri de top, la un raport calitate-pret excelent. Vom continua sa extindem mixul de branduri si sa oferim o experienta de cumparaturi smart atat in FASHION HOUSE Militari, cat si in FASHION HOUSE Pallady - cel mai nou outlet al nostru, pozitionat in estul Capitalei”.

Cu o istorie de aproape un secol, HUGO BOSS este unul dintre cele mai mari si mai de succes brand-uri premium de fashion din lume. Portofoliul sau cuprinde numeroase linii sub etichetele HUGO si BOSS, dar si o retea internationala care se intinde in peste 120 de tari. Peste tot in lume, numele „HUGO BOSS” a devenit sinonim cu eleganta si luxul. 

Nike se numara printre cele mai populare branduri de imbracaminte sportiva din intreaga lume. De-a lungul anilor, brand-ul Nike, cu logo-ul sau distinctiv, a devenit un simbol in moda urbana si hip-hop, datorita asocierii sale cu performanta in sport.

In aceasta primavara, alte doua branduri de renume international - Tommy Hilfiger si Calvin Klein - au deschis magazine pe o suprafata totala de peste 350 metri patrati in FASHION HOUSE Outlet Centre Militari.

Spatiul total disponibil in FASHION HOUSE Militari depaseste 14.000 de metri patrati, avand aproximativ 60 de magazine, cu branduri internationale si locale. In ultimii 12 ani, Centrul Outlet si-a extins constant portofoliul de branduri, oferind romanilor reduceri zilnice de la 30 la 70%, pe tot parcursul anului.

Printre brandurile prezente in FASHION HOUSE Outlet Centre Militari se numara: Adidas, Puma, Sizeer, Otter, Diesel, US Polo, Under Armour, English Home, Levi`s, Lee Cooper-TimeOut-KVL, United Colors of Benetton, Colin`s, Marc O`Polo, Guess, Desigual, Cacharel, Triumph si River Woods.

Grupul FASHION HOUSE si-a extins recent operatiunile in Romania prin deschiderea celui de-al doilea outlet in partea de est a Capitalei, un proiect in valoare de 25 de milioane de euro, care se intinde pe 12.000 metri patrati. In prezent, vizitatorii au acces la peste 20 de magazine, multe dintre acestea fiind branduri cu renume international precum: Puma, Killtec, Tom Tailor, Marc O'Polo, United Colors of Benetton, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin's si US Polo.

Outletul dispune de un loc de joaca pentru copii, restaurante si peste 300 de locuri de parcare pe care vizitatorii le pot accesa in mod gratuit. Cu o galerie in aer liber, FASHION HOUSE Pallady prezinta un concept de design inedit, inspirat din arhitectura Belle Époque a Capitalei. A doua si ultima faza a proiectului va demara in 2022 si vizeaza extinderea Centrului Outlet la 62 de magazine.

250 de marci, 10 milioane de clienti, in sapte centre outlet FASHION HOUSE in Polonia, Romania si Rusia

FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucatori din sectorul de outleturi la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator si operator de outleturi din ECE si Rusia, cu experienta dovedita in proiectarea, dezvoltarea, finantarea, inchirierea, operarea si administrarea centrelor de tip outlet.

Portofoliul de proiecte realizate de catre FHGR include sapte centre outlet FASHION HOUSE de succes in Polonia, Romania si Rusia. Primul centru outlet FASHION HOUSE s-a deschis in 2004 in orasul polonez Sosnowiec, in apropiere de Katowice. In prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispozitie in fiecare an peste 250 de marci internationale celor 10 milioane de clienti, in patru unitati din Romania si Rusia, cu o suprafata totala de aproximativ 70.000 mp.

FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeana de dezvoltare imobiliara.

Mai mult in Business, Retail,


PUBLICITATE: