HONOR Romania si Tribal Worldwide lanseaza Campania PRIMUL AN, care iti aminteste de inceputuri si te incurajeaza sa mergi mai departe.
Miercuri, 01 Februarie 2023

 

“Primul an nu e usor. Onoarea e de partea celor care continua”, spune noua campanie HONOR Romania. Lansata sub platforma globala #HONORtobewithyou, campania se intampla exclusiv in digital si isi propune sa ne aminteasca tuturor despre primul an de activitate, de la job, la pasiune sau chiar business. Romania si Tribal Worldwide lanseaza campania PRIMUL AN.

AdPlayers . info

HONOR Romania si Tribal Worldwide lanseaza campania “Primul an nu e usor. Onoarea e de partea celor care continua”, spune noua campanie HONOR Romania. Lansata sub platforma globala #HONORtobewithyou, campania se intampla exclusiv in digital si isi propune sa ne aminteasca tuturor despre primul an de activitate, de la job, la pasiune sau chiar business.

Marius Moga, Jean Gavril, Maria Vigheciu si Valerie Lungu au fost provocati sa-si aminteasca de primul lor an, celebrand reusitele si incurajand inceputurile, care de multe ori pot fi dificile, insa cu siguranta pline de energie si dorinta de a face mai bine. 

“Fiind un brand recent construit in industria de tehnologie, HONOR va face mereu diferenta fata de competitori. In performanta in business, fara retrospectiva nu exista perspectiva...Fara sa uitam niciodata de unde am inceput, celebram primul an al brandului HONOR pe piata din Romania amintindu-le tuturor despre inceputuri. Ne dorim ca prin acest demers sa amplificam povestea unor  romani onesti care au reusit in ce si-au propus si sa ii incurajam pe cei care inca se tem sa inceapa... Ar trebui sa ne intoarcem la miezul problemelor, sa facem descoperiri indraznete, sa rezolvam problemele in mod creativ si sa imbunatatim experienta consumatorului. HONOR Romania inseamna tehnologia care imbunatateste experienta de baza a consumatorilor, iar prin aceasta campanie nu facem decat sa intarim valorile recunoscute ale brandului: autenticitate, inovatie, libertate si incredere”a spus Calin Clej, Marketing Director – HONOR Romania & Bulgaria

Povestile celor 4 influenceri alesi au fost co-create impreuna cu acestia, astfel incat sa fie evidentiat fix unghiul vulnerabil al inceputului fiecaruia. Pe langa pilonul de influncers marketing la care s-au adaugat si alte nume, precum Mihai Morar, Ioana Grama, Renata Bota etc., platforma continua cu o puternica strategie de social media, care traieste atat in Instagram, cat si in Facebook & Tik Tok, dar si cu amplificare prin actiuni de PR in presa dezvoltate de echipa Porter Novelli Romania.

Astfel, printr-o serie de interviuri, HONOR a provocat lideri de opinie din diverse domenii de activitate, de la antreprenori, scriitori sau muzicieni sa isi aminteasca de primul lor an de activitate, dandu-le astfel un impuls celor care sunt la inceput e drum sau care poate inca se tem sa inceapa.

“Am gasit in HONOR Romania un partener creativ curajos, care a ales sa contureze campania aniversara pe o tensiune puternica: primul an la locul de munca, oricare ar fi acela. Am ales ca impreuna cu 4 persoane ale caror povesti le-am gasit inspirationale sa povestim despre inceputuri, fara prea multa poleiala. Cred ca e o mare reusita si un moment ce ar trebui aniversat de fiecare dintre noi, primul an in care am inceput un drum, pe care poate ca suntem si azi.” spune Simina Zidaru Dima, Managing Director & Creative Director, Tribal Worldwide Romania.  

Credite complete.

HONOR Romania

Calin Clej (marketing director – HONOR Romania & Bulgaria)

Laura Viciu (head of PR & social Media HONOR Romania)

Tribal Worldwide Romania

Simina Zidaru Dima (managing director & creative director) 

Ruxandra Popescu (client service director)

Georgiana Bulagea (senior creative)

Alex Udrea (art director)

Elena Mihai (account manager)

Andreea Boiangiu (influencer manager) 

Bianca Visinescu (social media manager)

 

Porter Novelli Romania

Sorina Mihai (managing partner)

Diana Mottok (client service director)

Nadine Said (account manager)

Productia a fost realizata in colaborare cu Ireal.ro.


HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat sa devina un brand tehnologic iconic la nivel global si sa creeze o noua lume inteligenta prin intermediul produselor si serviciilor sale puternice. Cu o expertiza in domeniul cercetarii si dezvoltarii, se angajeaza sa dezvolte tehnologii care sa permita oamenilor din intreaga lume sa mearga mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza si de a face mai mult. Oferind o gama de smartphone-uri, tablete, laptopuri si dispozitive portabile de inalta calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium si fiabile HONOR le permite oamenilor sa devina o versiune mai buna a lor insisi.

Pentru mai multe detalii pe www.hihonor.com 

Tribal Worldwide Romania este agentia de creatie digitala membra The Group - lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice, productie, marketing experential si evenimente speciale.

Mai mult in Campanii, Business


PUBLICITATE: