Grupul de comunicare V+O Group formeaza o alianta strategica cu grupul international SEC Newgate
Luni, 05 Februarie 2024

Loredana Visa, CEO V+O Communication in Romania: „Este un pas important pentru grupul nostru si o mare oportunitate pentru dezvoltarea afacerii noastre in Romania. Asteptam cu nerabdare sa integram expertiza internationala in serviciile noastre locale

AdPlayers. info

Agentia V+O Communication va deveni parte a unui important grup global de comunicatii ca urmare a unui acord intre V+O Group si SEC Newgate, beneficiind astfel de o retea cu o acoperire si expertiza globale, care vor fi astfel disponibile clientilor locali romani.

SEC Newgate va achizitiona 70% din V+O Group pe o perioada de cinci ani, in timp ce V+O isi va pastra identitatea de marca separata si autonomia organizationala. CEO-ul global al SEC Newgate, Fiorenzo Tagliabue, se va alatura Consiliului de Administratie al Grupului V+O si va consolida echipa de management existenta a tuturor companiilor V+O, sub conducerea lui Thomas Varvitsiotis si a lui Yannis Olympios.

Fondatorii V+O. „Dupa 22 de ani de crestere continua, este timpul pentru urmatorul pas”.


Comentand tranzactia,
fondatorii V+O, Thomas Varvitsiotis si Yannis Olympios, au precizat intr-o declaratie comuna: „Dupa 22 de ani de crestere continua, este timpul pentru urmatorul pas. Succesul V+O s-a bazat pe devotamentul fata de clientii nostri, un angajament puternic fata de oamenii nostri si un set de valori clare. Alianta cu SEC Newgate va accelera cresterea, ramanand in acelasi timp fideli acestor valori.”

La randul sau, directorul general al SEC Newgate, Fiorenzo Tagliabue, a declarat: „Le uram bun-venit noilor nostri colegi de la V+O Group, alaturi de care vom lucra indeaproape in urmatorii ani in toate zonele noastre geografice, incepand din regiunea EMEA de Est, zona in care V+O isi desfasoara in mod traditional activitatea. Prezenta puternica a Grupului V+O in regiune si munca excelenta in domeniul comunicarii corporative au fost de fapt foarte atractive si coerente pentru afacerea noastra si vedem deja o serie de sinergii”.

Loredana Visa, CEO, V+O Communication in Romania, a declarat: „Este un pas important pentru grupul nostru si o mare oportunitate pentru dezvoltarea afacerii noastre in Romania. Asteptam cu nerabdare sa integram expertiza internationala in serviciile noastre locale, in beneficiul clientilor nostri, precum si sa deservim clientii noii aliante strategice cu prezenta in Romania sau in zona noastra de expertiza”.

Acordul va oferi Grupului V+O o dimensiune, putere si expertiza mai mari, aducand multe beneficii suplimentare si unice clientilor si angajatilor sai. V+O va acoperi noi industrii, piete si zone geografice.

SEC Newgate este una dintre retelele de comunicatii cu cea mai rapida crestere din lume. Este un grup global de comunicare strategica si consultanta, bazat pe informatii si cercetare, cu o retea de 53 de birouri si 1.200 de angajati pe cinci continente. In 2023, SEC Newgate a fost recunoscuta ca agentie globala a anului in afaceri publice si comunicare corporativa la Global SABRE Awards by PRovoke din Washington, DC.

In prezent, V+O Group, lider de piata in sud-estul Europei, este una dintre cele mai mari agentii independente si integrate din regiunea EMEA, cu peste 180 de angajati. V+O Group, cu 12 prestigioase IPRA Golden Awards, este un partener strategic de incredere si o agentie de referinta pentru mai mult de 250 de companii din regiune.

V+O Communication Romania este o agentie multiplu premiata si un catalizator al comunicarii pe piata locala din 2006. Agentia ofera clientilor solutii de comunicare 360 - de la strategie, creatie, servicii de PR clasice si digitale, social media, pana la servicii pentru productie tiparita si audio-video si organizare de evenimente - prin companiile V+O Communication, Bakers Digital si Unlimited Production.

Cine este SEC Newgate Group

SEC Newgate este un grup global de comunicare strategica si consultanta, bazat pe informatii si cercetare, cu sediul in Milano, Italia. Functioneaza ca liant intre afaceri, comunitati, politica, piete si mass-media pentru a oferi rezultate pozitive pentru clienti si comunitati intr-o lume conectata, in care companiile au nevoie din ce in ce mai mult de parteneri de comunicare cu radacini locale puternice, acoperire globala si spirit antreprenorial adevara, condus de oameni talentati.

Echipa SEC Newgate opereaza pe cinci continente, ajutand clientii sa-si demonstreze in mod clar scopul si valoarea, oferind consiliere si asistenta non-stop, implementand campanii la nivel local, national si international.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul web al Grupului:  www.secnewgate.com .

Urmariti SEC Newgate pe LinkedIn / Twitter / Instagram . 

V+O Group

V+O este lider de piata in sud-estul Europei si una dintre cele mai mari agentii independente de comunicatii strategice din regiunea EMEA.

Un partener de incredere si o agentie de referinta pentru peste 250 de companii din regiune. Ofera servicii de comunicatii in toate disciplinele, de la afaceri publice si consultanta pana la implicarea investitorilor si programe de sustenabilitate. Puterea sa consta in cei 180 de profesionisti cu experienta si in integrarea perspectivelor, gandirii analitice si masuratorilor sociale.

Mai multe informatii pe site-ul web al Grupului:  www.vando.gr /sau linkedin V+O pe LinkedIn.

Mai mullt in Business, Parteneriate si Achizitii, 


PUBLICITATE: