Grupul V+O intra si pe piata de productie cu Unlimited Production
Vineri, 08 August 2014
 adplayers. Iulian Toma

Grupul V+O intra pe piata de productie cu Unlimited Production, companie specializata in furnizarea de solutii de productie personalizata. 

Potrivit companiei, Catalin Zecheru (foto), managerul Unlimited Production, are o experienta de peste 9 ani in domeniu si a lucrat pentru clienti majori din FMCG – producatori de bere, bauturi carbogazoase, dulciuri, cosmetice – din telecom si domeniul financiar-bancar.

„Intram pe piata cu un avantaj competitiv relevant: integrare pe verticala a unui portofoliu amplu de servicii, de tip one-stop-shop, pe toate segmentele: audiovizual, tipar, papetarie, materiale promotionale, POSM, productii speciale etc. Serviciile oferite de noi completeaza comunicarea 360 pentru ca intr-o lume multimedia, ai nevoie de continut audio-video de calitate, ai nevoie de suport pentru evenimente sau de materiale de prezentare excelente, care sa te diferentieze”, a declarat Catalin Zecheru, director general, Unlimited Production.

Unlimited Production actioneaza atat independent in cadrul grupului V+O, deservind propriii clienti, cat si pe cei din portofoliul grupului. Compania ofera servicii de creatie, design si productie pentru print publicitar, print de mari dimensiuni, papetarie personalizata, ambalaje, respectiv materiale pentru evenimente si productie audiovizuala integrala (de la concept, scenariu, productie pana la filmari si editare).

„Decizia raspunde solicitarilor in crestere venite din partea clientilor grupului, reprezentand in acelasi timp o abordare strategica a pietei de profil”, a motivat aparitia companiei, Lori Visa, director general Grupul V+O.

Mai mult in Productie


PUBLICITATE: