Grupul AS Watson numeste pe Kulvinder Birring, CEO al Grupului Marionnaud si pe Gabriele Betti, Adjunct CEO al Grupului Marionnaud
Miercuri, 20 Martie 2024

Grupul AS Watson numeste pe Kulvinder Birring (stanga) in functia de CEO al Grupului Marionnaud si pe Gabriele Betti (dreapta) in functia de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud, incepand cu aprilie 2024

In noua sa functie de CEO al Grupului Marionnaud, Kulvinder Birring va administra portofoliul Marionnaud, care cuprinde peste 730 de magazine offline si online in opt piete, fiind unul dintre cei mai importanti retaileri de parfumuri si cosmetice de lux din Europa. Echipa de conducere a Marionnaud, inclusiv Gabriele Betti si Emilio Leon, va lucra in mod sinergic cu Kulvinder Birring in noua sa functie.

AdPlayers. Info

Grupul AS Watson a anuntat numirea lui Kulvinder Birring in functia de CEO al Grupului Marionnaud si a lui Gabriele Betti in functia de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud, o subsidiara a CK Hutchison Holdings. Numirile sunt efective incepand cu aprilie 2024.

Kulvinder Birring a fost numit CEO al Watsons China in 2018. Inainte de aceasta, a condus operatiunile Watsons in calitate de Director General al Malaeziei si Indoneziei. In noua sa functie de CEO al Grupului Marionnaud, va administra portofoliul Marionnaud, care cuprinde peste 730 de magazine offline si online in opt piete, fiind unul dintre cei mai importanti retaileri de parfumuri si cosmetice de lux din Europa. Echipa de conducere a Marionnaud, inclusiv Gabriele Betti si Emilio Leon, va lucra in mod sinergic cu Kulvinder Birring in noua sa functie.

"As dori sa ii multumesc lui Kulvinder pentru contributiile sale remarcabile aduse Watsons China in ultimii opt ani. Sub conducerea sa, a reusit sa pozitioneze brandul Watsons ca fiind cel mai important retailer din categoria noastra la nivel national, cu un portofoliu de peste 3.800 de magazine offline si online. A condus organizatia printr-o remarcabila transformare culturala, promovand o mentalitate stiintifica, colaborativa, agila si orientata catre crestere."

"In ciuda faptului ca opereaza intr-un mediu de retail extrem de competitiv in China continentala, echipa sa a demonstrat rezilienta si o determinare neintrerupta pentru inovatie, imbunatatind continuu experienta clientilor. Astept cu nerabdare sa isi aduca experienta pentru a conduce strategia de crestere in brandul nostru de retail de parfumuri si cosmetice de lux, Marionnaud, in Europa", a declarat Dominic Lai, Director General al Grupului AS Watson si Director Executiv al CK Hutchison.

Gabriele Betti, care indeplineste in prezent functia de Director General al Marionnaud Franta, Italia si Europa Centrala, va fi promovat in functia de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud.

Lai este incantat sa anunte numirea: "Gabriele a servit Marionnaud timp de 16 ani, cu experienta in conducerea lantului de aprovizionare, tehnologiei si comercialului, inainte de a ocupa functii de conducere in Italia si ulterior in Franta, precum si intr-un portofoliu extins care include Romania, Republica Ceha, Ungaria si Slovacia. A demonstrat o gestionare puternic orientata catre client si plaseaza clientii si angajatii in centrul companiei. A condus cu succes transformarea digitala prin integrarea capabilitatilor offline si online pentru a consolida in continuare experienta clientilor. In noua sa functie, Gabriele va lucra indeaproape cu Kulvinder pentru performan ta Grupului Marionnaud."

Grupul Marionnaud

Marionnaud este unul dintre cei mai mari retaileri de parfumuri si cosmetice din Europa, cu o istorie care dateaza din anii 1950 in Franta, cand Bernard Marionnaud a deschis primul sau magazin, permitand femeilor sa gaseasca produse de ingrijire a frumusetii, machiaj si parfumuri de marca, toate intr-o locatie convenabila. Astazi, Marionnaud are peste 730 de magazine offline si online in opt piete europene, angajand peste 4.000 de persoane. In Romania, Marionnaud detine 28 de magazine offline si un magazin online.

Mai mult in Business, Management


PUBLICITATE: