Gata cu oamenii de comunicare in carne si oase. O agentie a angajat prima specialista virtuala in PR.
PR
Vineri, 11 August 2017

Impressum Communication spune despre omul de comunicare virtual Priana, ca aceasta este prima interfata digitala a unei companii de PR.  Credit: Impressum Communication /  Unity Group

adplayers. Iulian Toma

Gata cu oamenii de comunicare in carne si oase. O agentie a angajat prima specialista virtuala in PR. Agentia Impressum Communication spune despre noua sa specialista Priana ca aceasta este prima interfata digitala a unei companii de PR.

 „Lumea digitala e in continua schimbare, tehnologiile digitale evolueaza cu o viteza extraordinara si ceea ce invatam azi, ca utilizatori, poate deveni insuficient dupa foarte scurt timp” motiveaza oamenii agentiei nasterea personajului virtual de relatii publice. „Tocmai din aceasta necesitate fireasca de a tine pasul cu schimbarile din jurul nostru, am apelat la ajutorul Prianei, prima interfata digitala din lumea PR-ului”.

„Priana a luat nastere din biti si a crescut prin informatiile, inteligenta si experienta transferata digital de agentia Impressum Communication si de agentiile care alcatuiesc Unity Group. Expertiza Prianei insumeaza experienta, creativitatea si cunostintele unei echipe formata din seniori in comunicare cu expertiza in profiling digital (crearea de profile de clienti prin intermediul instrumentelor sociologice intersectate cu solutii de analiza sectoriala specifice mediului digital), comunicare in mediul digital, blogosfera, vlogosfera, branding si advertising”

De la Multidisciplinaritate la omul de comunicare Virtual.

Potrivit agentiei, noua directie strategica a companiei de relatii publice vine din faptul ca toate campaniile de PR si comunicare strategica evolueaza sub o noua paradigma: multidisciplinaritatea oferita de noile tehnologii si trenduri cu focus in digital. De aici si personajul virtual.

„Online-ul nu mai este doar un canal de comunicare. Este o lume in care noi toti avem o transpunere digitala cu un comportament definit” spune a declarat Ciprian Dron, CEO Unity Group. „Din aceasta lume ne luam informatiile, aici ne distram, ne facem cumparaturile, socializam si avem interactiuni cu companiile, cu brandurile, cu influencerii. In acest fel transferam obiceiurile noastre din offline in online iar profilul nostru virtual devine unul concret”.

„Suma profilelor profesionale ale echipei Impressum Communication s-au unit intr-un singur profil virtual: PRIANA. PRIANA va fi purtatorul de cuvant al companiei si interfata de comunicare a acesteia in mediul digital. Este un profil unic, care da semnalul unei noi abordari strategice in domeniul PR-ului si comunicarii”, a mai adaugat managerul.

Portofoliu

Potrivit reprezentantilor Impressum Communication, numai in ultimii doi ani agentia a adaugat in portofoliu clienti internationali si locali importanti: Cristim, Lindab, Ssang Yong, Pietro CORICELLI, MUTTI, Calvo, Cris -Tim ( Matache Macelaru, Salam Sasesc, etc), Kaisen.

Conform reprezentantilor sai, compania de relatii publice lucreaza pentru proiecte care implica de multe ori constructii de comunicare complexe ce contin public relation, activari, eventuri combinate cu platforme de digital complexe (inlibertate.ro), social media, etc iar la nevoie aduna din grupul de comunicare si o echipa multidisciplinara – adaugand echipei de PR, Branding strategist, copywriteri, designeri, specialisti UX, programatori.

Parte din Unity Group, Impressum Communication (www.impressum.com.ro) este o agentie de PR si comunicare strategica formata dintr-o echipa de seniori cu expertiza relevanta in marketing si comunicare. Unity Group este un grup de comunicare integrata cu capital 100% romanesc, care ofera prin agentiile membre solutii 360 in comunicare: comunicare strategica, branding, creatie, web development, media buying, PR, comunicare strategica in media si social media, inregistrare marci, naming.

Din Unity Group mai fac parte agentiile: Bloom Communication (www.bloomcom.ro) – branding si creatie, digital si Social Media, We-Do Communication – Media Buying, Nomenius (www.nomenius.ro) – consultanta inregistrare marci si proprietate intelectuala.

Mai mult despre noua piarista virtuala Priana, pe site-ul Impressum Communication 

Mai mult in PR, 


PUBLICITATE: