Freshful by eMAG, prin intermediul Banca pentru Alimente si al partenerilor, au pregatit primul transport de mancare pentru cei care fug din calea razboiului din Ucraina
Luni, 07 Martie 2022

Transportul va fi livrat in urmatoarele zile la centrele amenajate de Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti precum si in centre din alte orase, unde sunt adapostiti refugiati din tara vecina.

AdPlayers. info

Pentru a veni in sprijinul persoanelor care fug din calea conflictului din Ucraina si ajung in Bucuresti, Freshful by eMAG, prin intermediul Banca pentru Alimente si al partenerilor lor, au pregatit primul transport de mancare pentru copii si produse alimentare ce va fi livrat in urmatoarele zile la centrele amenajate de Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti precum si in centre din alte orase, unde sunt adapostiti refugiati din tara vecina, anunta autorii initiativei.

Potrivit informarii, unul dintre aceste locuri este Gara de Nord unde sosesc zilnic persoane de la granita cu Ucraina. Acolo, voluntarii asociatiei Banca de Bine - parteneri Banca pentru Alimente, vor livra primele 100 de pachete cu alimente donate de Freshful, in beneficiul persoanelor aflate in asteptare sau in tranzit.  

Tot ca parte din acest demers de ajutorare, Freshful a donat Magic Home vouchere de cumparaturi pentru a fi folosite in platforma Freshful.ro, pentru achizitionarea de produse necesare persoanelor aflate in grija organizatiei.  

In acest moment valoarea totala a sprijinului acordat de Freshful este de peste 16.000 EUR iar actiunile de donatie vor continua cu regularitate in perioada urmatoare, in stransa coordonare cu partenerii strategici non-guvernamentali ai companiei. 

Acestia sunt doar primii pasi. Freshful ramane alaturi de cei ce sunt afectati de acest conflict si actioneaza strategic alaturi de parteneri pentru a oferi ajutor atat refugiatilor aflati la granita, cat si celor aflati in tranzit.

Potrivit companiei, Freshful ia in calcul o serie de initiative de ajutor pentru cetatenii ucraineni care intentioneaza sa ramana pe teritoriul Romaniei si sunt in cautarea unui loc de munca, precum si actiuni de incurajare a donarii de sange.

Mai mult in Business, Responsabilitate Sociala, CSR,



PUBLICITATE: