Foodpanda livreaza produse Viva din 47 de statii OMV din 10 orase
Vineri, 21 August 2020

 

Credit: foodpanda / Total PR 

Prin intermediul partenerialui, foodpanda livreaza peste 130 de produse care pot fi comandate online din Viva Shop & Gastro

AdPlayers. info

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, si foodpanda, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, au incheiat un parteneriat prin care produsele Viva din statiile OMV pot fi comandate prin serviciul de livrari foodpanda, anunta reprezentantii de comunicare ai parteneriatului.

Potrivit informarii, in prezent, serviciul este disponibil in zece orase: Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Constanta, Bucuresti, Targu-Mures, Ploiesti, Galati si Sibiu. Peste 130 de produse din shop si zona de gastro, de la sandwich-uri si salate, produse de patiserie, dulciuri si snacks-uri pana la bauturi, electronice si accesorii sunt disponibile pentru livrari rapide.

Clientii pot comanda produsele Viva Shop & Gastro in aplicatia foodpanda din sectiunea Shops, iar comenzile sunt transmise in statia OMV selectata. Comenzile sunt procesate in statiile OMV si predate livratorilor foodpanda in cel mai scurt timp. Valoarea minima a unei comenzi este de 14,99 lei, iar taxa de livrare porneste de la 1,99 lei si variaza in functie de distanta.

George Daniel Ion, retail manager OMV Petrom: „Parteneriatul a fost demarat in luna iunie a acestui an, in cadrul unui proiect pilot, care a vizat cinci statii OMV din Cluj. A fost primit foarte bine, cu livrari de produse care s-au incadrat in intervalul de 30 de minute. Ne-am dorit sa aducem pauza de cafea si sandwich din Viva si la birou sau acasa, cu aceleasi produse de calitate, intr-un timp scurt. Suplimentam acum numarul de statii care sunt parte din proiect si lansam promisiunea comenzilor online Viva Shop & Gastro in inca noua orase”.  

„foodpanda isi diversifica oferta in zona comertului de proximitate prin extinderea parteneriatului cu OMV Petrom. Astfel, utilizatorii din cele zece orase pot comanda de acum gustarile bine cunoscute din meniul Viva, si in acelasi timp, se pot bucura de multiple categorii de produse, de la ingrijire personala sau bauturi pana la electronice sau articole pentru gratar, disponibile pentru livrare imediata intr-un interval orar extins, pana la orele 22 sau chiar 24 in unele orase. Pe baza rezultatelor inregistrate in proiectul pilot, pornit la inceputul verii in Cluj, dorim sa oferim clientilor nostri din inca noua orase mari mai multe alternative de produse pentru livrare rapida”, a declarat Andreea Petrisor, Managing Director foodpanda Romania.

802 benzinarii, la sfarsitul lunii iunie 2020, sub doua branduri, OMV si Petrom

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o productie anuala de titei si gaze la nivel de grup de 55,4 milioane bep in 2019. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual si opereaza o centrala electrica de inalta eficienta de 860 MW. Pe piata distributiei de produse petroliere cu amanuntul, Grupul este prezent in Romania si tarile invecinate prin intermediul a 802 benzinarii, la sfarsitul lunii iunie 2020, sub doua branduri, OMV si Petrom.

OMV Aktiengesellschaft, una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria, detine 51,011% din actiunile OMV Petrom. Statul roman, prin Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, detine 20,639% din actiunile OMV Petrom, Fondul Proprietatea detine 9,998%, iar 18,352% se tranzac’ioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti si la Bursa de Valori Londra.

Colaboreaza cu 4100 de restaurante

foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 4100 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Mures, Baia Mare, Bacau, Buzau, Braila, Satu Mare, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Focsani, Targoviste, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Sebes, Targu Jiu, Deva, Bistrita, Botosani si Suceava.

Incepand din acest an, foodpanda si-a extins serviciile in zona comertului rapid si acopera o gama diversificata in afara livrarii de mancare, integrand in sectiunea Shops din platforma mii de produse disponibile pentru livrare imediata de la zeci de parteneri din retailul alimentar si non-alimentar precum: cora Romania, Inmedio, Viva Shop si multi altii.

Mai mult in Business, Parteneriate, Retail, Digital


PUBLICITATE: