FCB crediteaza Piraeus Bank Romania
Joi, 02 Februarie 2006

FCB crediteaza Piraeus Bank Romania( AdPlayers.ro ) Piraeus Bank Romania promoveaza creditul pentru locuinta prin intermediul unui spot TV, realizat de agentia de publicitate Foote, Cone & Belding Bucuresti. Dupa cum afirma promotorii campaniei, spotul TV pentru a carei realizare s-a alocat un buget de 40.000 de euro, a fost lansat din data de 2 ianuarie si se va difuza pana pe 12 februarie pe posturile Pro TV, Acasa, Antena 1, Antena 3, Realitatea TV si Discovery.

Noutatea pe care o aduce este faptul ca prin acest produs se pot refinanta creditele imobiliare / ipotecare contractate la alte banci. Potrivit autorilor campaniei, produsul oferit de Piraeus este unul competitiv, cu o dobanda de 7.5 % la creditele acordate in euro, pe o perioada de pana la 30 de ani.

„Prin acest spot TV, Piraeus Bank isi propune sa informeze publicul despre avantajele acestui produs, dar si sa creasca notorietatea acestui tip de credit, si implicit, a bancii”, spun autorii campaniei. „In plus, alte obiective vizate se leaga de sporirea volumului de solicitari pentru creditul pentru locuinta si atragerea unui numar cat mai mare de clienti”.

FCB crediteaza Piraeus Bank Romania

Ideea pentru spotul TV a pornit de la faptul ca toata lumea are nevoie de un spatiu in care sa se simta confortabil si in care sa dea frau liber imaginatiei. Din acest motiv conceptul creativ ales a fost „ideea unei familii tinere care incearca sa joace un simplu joc de-a v-ati-ascunselea, joc pe care oricine l-a jucat acasa, dar lipsa de spatiu strica buna dispozitie a celor implicati”. Ca si in comunicarea precedenta a bancii, spotul se incheie cu laitmotivul noii campanii „Oricand vrei mai mult” Piraeus Bank este alaturi de tine, si coordionatele bancii piraeusbank.ro ( www.piraeusbank.ro ).

„Filmarile au fost o adevarata incantare pentru baietel”, spun autorii spotului. „Sub atenta indrumare a regizorului spaniol Eduardo Vasquez s-a simtit chiar ca pe un teren de joaca”. Un moment inedit a fost cel in care tatal a facut acrobatii agatat de lustra, toate acestea asigurate prin cablurile de sustinere prinse de o macara mobila.

Echipa care a luat parte la filmarea spotului a fost formata din Cristina Micu, Marketing Manager – din partea Piraeus Bank, Cezar Batog - Director de Strategie, Cosmin Radoi - New Business Director, Adrian Cocan - Account Manager, si echipa de creatie compusa din Nelu „Colonelu” Jarnea – Creative Director, Andrei Zabet – Copywriter, Serban „Maresalu” Chiribau – Art Director, din partea Foote Cone & Belding. Regizorul spotului a fost Eduardo Vasquez, iar casa de productie Animotion Production / Rollin Film.

Piraeus Bank Romania a luat fiinta in anul 2000, prin preluarea de catre Piraeus Bank Group a Pater Credit Bank – o banca deja existenta pe piata romaneasca. Banca detine 30 de sucursale pe intreg teritoriul tarii. Potrivit oficialilor sai, Piraeus Bank Group este una dintre cele mai dinamice si active organizatii financiare din sud-estul Europei, cu 418 reprezentante si actiuni in valoare de 21.8 miliarde Euro.

( Irina Toma info@adplayers.ro )

AdFile Info:

Nume lucrare: Hide & Seek

Agentie: Foote, Cone & Belding

Oras: Bucharest

Advertiser: Piraeus Bank Romania

Brand: Mortgage Loan

Produs/categorie: banci si servicii financiare

Nume Campanie: Hide & Seek

Data primei difuzari/aparitii: 2 ianuarie

Piete distributie (Tari): Romania

Tara productie: Romania

Limba: romanian

Tipuri media: TV

Durata (TV): 25’’

Slogan: “Oricand vrei mai mult”

Creative Director: Nelu „Colonelu” Jarnea

Art Director: Serban „Maresalu” Chiribau

Copywriter: Andrei Zabet

Regizor: Eduardo Vasquez

Producator: Boghi Olarescu, Tudor Reu

Casa productie A/V: Animotion Production/ Rollin Film

Editor (Imagine): Jordi Reixach

Casa/companie editare Imagine: -

Post Productie A/V: -

Efecte Speciale: -

Director Strategie/planificare: -

Strategie/planificare (Account Planner): Oana Padure

Agentie media: Foote, Cone & Belding

FCB crediteaza Piraeus Bank Romania

PUBLICITATE: