Exclusivitate ARBOmedia în Balcani pe 4 Mil. utilizatori de internet
Marti, 10 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

ARBOmedia a demarat un proiect de colaborare exclusiva cu Httpool, un punct central pentru marketing online in Slovenia, Croatia, Serbia si Muntenegru, Bosnia si Macedonia, anunta regia pan-europeana de vanzari de publicitate.

Potrivit companiei, Httpool Internet Marketing ofera servicii complete agentiilor de publicitate si clientilor directi din Europa de Sud-Est. Reteaua include peste 150 de site-uri cu un reach de peste 4 milioane de utilizatori de internet.

ARBOmedia si Httpool colaborasera deja in trecut in cadrul unor campanii multi-teritoriale pentru advertiseri internet insa au decis sa lucreze pe termen lung in regim de exclusivitate. In afara de Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Romania si Turcia in segmentul internet ARBOmedia acopera acum 10 piete in Europa centrala si rasariteana.

Potrivit ARBOmedia, contractul semnat reprezinta o miscare strategica a regiei pentru a acoperi regiunea balcanica, internetul fiind primul pas – alte segmente media si tipuri de cooperare sunt evaluate in prezent.

"Tarile balcanice ofera un nou potential pentru clientii nostri care vor beneficia de servicii excelente”, afirma Bronislav Kvasnicka, membru al comitetului director pentru vanzari, marketing si tehnologie al ARBOmedia AG. „In acelasi timp, regiunea, aflata in crestere dinamica, deschide noi oportunitati de afaceri. Suntem incantati sa avem Httpool ca partener."

"Acest parteneriat este un pas logic dupa demararea cu succes a cooperarii in ultimii doi ani”, a adaugat  Timotej Gala, CEO al Htppool. „Sinergiile si oportunitatile de cooperare rezulta din nevoile clientilor nostri de a se extinde spre alte piete."

AdPlayersFile

Conform companiei, ARBOmedia este cea mai mare regie pan-europeana de vanzare de publicitate si lider, pe acest segment de piata, in Europa Centrala si de Est.


PUBLICITATE: