Ex-PR directorul ARBOmedia a plecat la Splendid MediaZece
Miercuri, 11 Ianuarie 2006

( AdPlayers.ro ) Ex-PR directorul regiei de vanzari ARBOmedia a plecat la Splendid MediaZece. Simona Potop a parasit vechiul post la sfarsitul lunii decembrie, dupa 4 ani de relatii publice la agentia condusa de Serban Ciusca. Noul post de PR & Communication Manager, Arbomedia este ocupat de catre Andreea Carceoreanu.

Simona Potop a ales sa fie PR & Communication Director la Splendid MediaZece, regia de vanzari condusa de Catalin Sandulache si Radu Budes, fostii colegi de cand acestia lucrau la ARBOmedia in urma cu 3 ani.

“Referintele foarte bune pe care le-am primit de pe piata despre Simona Potop ne-au confirmat ceea ce stiam deja din perioada in care am fost colegi la ARBOmedia si asta este ceea ce a contat atunci cand am decis ca Simona este omul potrivit pentru a se ocupa de activitatile noastre de comunicare”, a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro , Radu Budes, Managing Partner al regiei Splendid MediaZece.

“Scopul nostru in ceea ce priveste echipa cu care lucram a fost si ramane ca aceasta sa fie formata din oameni foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional”, a mai adaugat executivul casei de vanzari.

“Bine pregatita profesional” de catre ARBOmedia, Simona Potop a confirmat afirmatiile noului sau sef. “Experienta mea in comunicare” a declarat ea pentru AdPlayers, “ isi are debutul in anul 2001, de cand m-am ocupat de activitatile de comunicare si PR ale ARBOmedia, pana la sfarsitul anului 2005”.

Intr-un mesaj trimis fostilor colaboratori si parteneri, intitulat sugestiv “Adio, dar raman cu tine”, Simona Potop multumea la sfarsitul anului trecut, pentru sprijinul acordat tututor celor cu care a avut placerea de a lucra impreuna. “Doresc sa va fac cunoscut faptul ca acest final de an a adus si momentul in care voi face un nou pas in activitatea profesionala” , motiva fostul PR ARBOmedia, pe 28 decembrie, despartirea de regia de vanzari.

Noul pas a fost facut dupa sarbatori, cand Simona Potop a anuntat, pe 9 ianuarie, ca este noul PR & Communication Director, Splendid MediaZece, anuntand si noile sale coordonate incepand de la 1 ianuarie 2006.

(Iulian Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: