Epamedia a achizitionat Multireklam, in Ungaria
Joi, 01 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Cel mai important jucator de pe piata de outdoor din Romania, potrivit companiei, Epamedia a devenit lider si in Ungaria, dupa achizitionarea companiei Multireklam, anunta oficialii de comunicare.

“In urma preluarii Multireklam, compania isi consolideaza pozitia in Ungaria, o piata cu valoare pentru companie atat din punct de vedere economic, cat si istoric”, declara Dr. Heinrich Schuster, Managing Director al Epamedia. „Ne face o deosebita placere sa anuntam ca odata cu aceasta achizitie putem oferi clientilor nostri o gama mai larga de servicii”,

Precedata de achizitia Intermedia la inceputul anului 2007, Multireklam reprezinta un nou pas spre consolidarea pozitiei companiei pe piata din Un-garia. Cu o cota de piata de aproximativ 50%, EPAMEDIA a devenit lider de piata pe segmentul suporturilor tip citylight (55%), billboard (49%) si mega-board (58%).

Cu sediul la Viena, sucursale autonome si parteneri in 11 tari, Epamedia (Europäische Plakat- und Aussenmedien GmbH) este lider de piata in domeniul publicitatii out-door in zona central si est europeana. In Ungaria, in acest moment sub um-brela Epamedia se afla cinci companii: Outdoor zrt., akzent media Kft., Mag-num Megaboard Kft., Intermedia Kft. si Multireklam Zrt. In Romania, companie prezenta pe piata romaneasca prin companiile Euromedia si Betacons.

PUBLICITATE: