Enoiu & Razboiu – real estate si media rebate cu televiziuni
Miercuri, 08 Iulie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Desi intr-o prima instanta a fost deschis pentru a oferi AdPlayers detalii despre activitatea Enoiu & Razboiu, Bogdan Enoiu a reprogramat elegant o discutie pe tema serviciilor si activitatii companiei de „real estate”, multmai preocupat probabil de partidele de tenis decat de 3-5 minute pentru a oferi detalii despre activitatea companiilor pe care le conduce. 

Chiar daca a recunoscut ca printre clientii companiei se afla si posturi de televiziune, seful grupului McCann nu a explicat daca acestea sunt doar de natura imobiliara, rezumandu-se doar sa reprogrameze o discutie pe tema serviciilor oferite de companie. Discutia nu a mai avut loc nici astazi, la mai bine de o saptamana de la data reprogramata. 

Infiintata anul trecut, activitatea companiei Enoiu & Razboiu se desfasoara, potrivit lui Bogdan Enoiu, in zona serviciilor de real estate, insa fondatorul nu explica cum are printre clienti si televiziuni care ar putea face invidioasa orice agentie de media. Nu stim daca este invidioasa si Universal McCann, divizia de media din cadrul agentiei McCann Erickson, in al carei actionariat este prezent si grupul international de marketing si comunicare McCann Worldwide.

Desi pana la aceasta data AdPlayers nu a aflat care este portofoliul de servicii oferit de Enoiu & Razboiu unor canale media, ne putem doar imagina ca este foarte putin probabil ca vreo televiziune sa achite lunar facturi de real estate lui Bogdan Enoiu. Mult mai plauzibil este ca natura serviciilor Enoiu & Razboiu sa fie mai degraba legata de activitatile derulate de o companie de publicitate sau de media. 

Intr-un final, grupul McCann de la New York ar putea fi doar invidios pe succesul companiei fondate de Enoiu si Razboiu, si poate doar dezinteresat ca aceasta ar putea semna contracte de media cu televiziunile. Grupul McCann ar putea lasa in fond in grija angajatilor unor agentii conduse de Enoiu contractele cu televiziunile, iar contractele de real estate - chiar lui Bogdan Enoiu in persoana . 

Intrebarea este cine incaseaza rebate-ul: McCann sau Enoiu & Razboiu? 


PUBLICITATE: