Elevate estimeaza 150.000 EUR din reclame video in lift, pana la sfarsitul anului
Marti, 17 Iunie 2008



( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

 

„Elevate vrea 150.000 EUR pana la sfarsitul anului din reclame video in lifturile amplasate in cladirile de birouri”, a afirmat pentru AdPlayers, Tudor Maxim, General Manager la Elevate, companie specializata in publicitatea indoor in lifturi. Potrivit oficialului, este vorba de 20 de cladiri de birouri cu 25 de ecrane cu dimensiuni cuprinse intre 15 inch si 32 inch – in special in receptii. 

 

Proaspat lansatul Elevate Multimedia, serviciul prin intermediul caruia aduce reclame video in lifturile cladirilor de birouri, ruleaza acum reclame pe ecrane LCD unde, pe langa spoturi video, sunt difuzate ultimele stiri economice, continutul video fiind actualizat prin internet wireless.

 

Ecranele Elevate Multimedia pot fi gasite in cele mai importante cladiri de birouri din capitala. Din portofoliu fac parte cladiri precum Anchor Plaza (langa Plaza Romania), Europe House (Piata Victoriei), Camera de Comert si Industrie. In aceste cladiri isi au sediul companii din domenii variate, dintre care Orange, Oracle, Carrefour, Adobe, Romtelecom, BCR.

 

“Tehnologia pe care o folosim este unica in Romania, poate chiar si in Europa si este conceputa special pentru Elevate de o firma din Asia”, a afirmat Tudor Maxim. „ Pentru aceasta investitie au fost alocati 100.000 euro, din care pana acum au fost cheltuiti jumatate.”

 

Rate Card: 550 LEI pe ecran, campanii lunare
Potrivit oficialului companiei Elevate, spoturile video pot avea o durata cuprinsa intre 10 si 30 secunde. Campaniile de comunicare video pot fi selectate pe 2-3 cladiri, insa este de dorit ca o campanie sa fie planificata pe intreaga retea de ecrane amplasate in cladirile de birouri.

 

Tariful lista de publicitate mediu per ecran (Rate Card) porneste de la 550 LEI pe luna, interval de timp in care compania de publicitate garanteaza in intervalul orar de functionare din timpul zilei (pana la ora 20.00), un numar de minim 20 de aparitii pe ora.

 

Reprezentantii companiei de media spun ca ecranele sunt amplasate in lifturi sau in zona de asteptare a lifturilor, pe culoare intens circulate, iar cifrele de trafic in cladirile de birouri se situeaza intre 3600 si 9000 de vizitatori pe luna, conform informatiilor puse la dispozitia companiei de catre administratiile cladirilor.

 

Potrivit companiei, publicul tinta al noului serviciu Elevate Multimedia este alcatuit din top si middle management, angajati si colaboratori, consultanti externi si publicul evenimentelor economice. Cu varste intre 25 si 45 de ani, persoanele vizate au venituri medii si ridicate.

 

Dintre campaniile derulate pana acum de elevate se numara cele ale Cosmopolis, Domus Stil, Rin Grand Hotel, Business Magazin, Business Media Group, Kiwi Finance, E-magic Entertainment, Asebuss.

 

/ PROFILE - Elevate

initiator al conceptului de publicitate in lift din Romania, compania nationala de publicitate indoor Elevate a fost infiintata in urma cu trei ani, si este membru fondator al Asociatiei Romane de Indoor Advertising. Elevate acopera peste 2000 de lifturi „publicitare” amplasate in zone rezidentiale si cladiri de birouri din Bucuresti si 10 mari orase din tara  .

 


PUBLICITATE: