Dupa Peroni, top modelul MRA - Madalina Ghenea joaca Ramazzottti
Miercuri, 12 Decembrie 2007
..

(AdPlayers.ro/News, Irina Toma)

Dupa ce a fost aleasa pentru aparitia in calendarul international Peroni 2008 alaturi de alte doua top modele ale agentiei MRA - Catrinel Menghia si Carmen Prodan, Madalina Ghenea a a castigat castingul pentru videoclipul ultimului album al lui Eros Ramazzotti numit "e2 The New Best of Eros Ramazzotti - Il Tempo Tra di Noi".

Castingul s-a desfasurat inca de la inceputul lunii Octombrie in Italia, Germania si Franta si au participat foarte multe modele cunoscute, anunta agentia condusa de Liviu Ionescu. Potrivit sursei, Ghenea a participat la casting pe ultima suta de metri cu doar 1 saptamana inainte de filmari si a fost aleasa. Surpriza este cu atat mai mare cu cat Madalina

Necunoscuta in acel moment in Italia, Madalina Ghenea a convins producatorii lui Ramazzotti ca un top model din  trebuia sa joace in videoclipul artistului italian. Filmarile au avut loc la Milano in zilele de 21/22 Nov 2007 la studiourile Interactive. Eros Ramazzotti va sustine un concert pe data de 14 Decembrie la Sibiu.

Videoclipul in care a fost distribuit top modelul roman este postat pe YouTube.


PUBLICITATE: