Dual Promo scoate din buzunar 200.000 USD pe echipamente de tipar digital
Joi, 08 Noiembrie 2012

 ( adplayers, Iulian Toma) Dual Promo, 
unul dintre jucatorii importanti pe piata de productie de publicitate, materiale publicitare si promotionale din Romania, a investit in aceasta luna peste 200.000 USD in echipamente de tipar digital si printuri de mari dimensiuni.

Potrivit companiei, investitia va fi amortizata in cel mult trei ani si va contribui la cresterea grupului care ruleaza in prezent afaceri de 3.5 milioane euro. „In urma investitiei estimam o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 10% in primul an si o amortizare a investitiei in cel mult trei ani” a declarat Ciprian Faraon, Managing Partner, DUAL Promo.

Firma condusa de Faraon a achizitionat un echipament Xerox 8080 - utilizat cu precadere in activitatile de marketing, de la direct mail pana la productie de brosuri, pliante si alte materiale - si un Xerox 8254E, destinat printurilor de mari dimensiuni (postere, mash-uri, afise, bannere, afisaje POS.

Infiintata in anul 1999, DUAL Promo ofera servicii de consultanta marketing, servicii de promovare, creatie grafica si DTP, productie publicitara – tipar digital si printuri de mari dimensiuni, import si comercializare materiale promotionale. 

Mai mult in Productie


PUBLICITATE: