Disponibila in varianta beta de cateva luni pentru 200.000 de clienti, PROFI si-a lansat oficial aplicatia
Vineri, 01 Aprilie 2022

 

Credit. PROFI / Aplicatia Profi

“Ne bucuram sa facem inca si mai prietenoasa experienta de cumparare din magazinele noastre, oferindu-le consumatorilor un plus de beneficii aliniate la cele mai recente tendinte din retailul alimentar modern si digitalizare,” a declarat Pawel Musial, Directorul general al Profi Rom Food. “

AdPlayers. info

Desi va fi lansata maine, pe 1 aprilie, aceasta NU este o gluma - incepand de astazi, consumatorii beneficiaza de Aplicatia Profi, cea mai recenta facilitate oferita de reteaua de retail cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.

“Ne bucuram sa facem inca si mai prietenoasa experienta de cumparare din magazinele noastre, oferindu-le consumatorilor un plus de beneficii aliniate la cele mai recente tendinte din retailul alimentar modern si digitalizare,” a declarat Pawel Musial, Directorul general al Profi Rom Food. “

Disponibila deja de cateva luni pentru testari in versiunea beta, aplicatia este apreciata de public: aproape 200.000 de oameni apeleaza la ea pentru cumparaturile lor de fiecare zi. 

Potrivit autorilor, aplicatia Profi este prima din retailul alimentar din Romania care ofera jocuri cu premii.

,,Stand comod acasa cu telefonul in mana sau in timp ce-ti faci efectiv cumparaturile la magazin, te uiti repede la aceste oferte si selectezi produsele pe care le doresti. Cand ajungi la casa, te bucuri platindu-le cu mai putin decat pretul lor la raft.

Este posibil ca atractia sa vina si de la bonusurile pe care, ca toata lumea, le primeste prin simpla utilizare a aplicatiei, sub forma de sume care, in anumite conditii, cresc pe masura ce iti faci cumparaturile." mai subliniaza oficialii de comunicare Profi.

Ca sa se bucuri de aceste beneficii, tot ce trebuie sa faca un client este sa-si creeze un cont in aplicatie si apoi, cu ea deschisa, sa scaneze de fiecare data codul QR afisat la casa inainte de a incepe casierul sa-i marcheze cumparaturile. Din acel moment, clientul poate sa nu-si mai faca griji nici in privinta bonului caci, daca il pierde cumva, il va gasi memorat in aplicatie alaturi de toate celelalte pe care le-a achitat de cand a inceput sa o foloseasca.

Deasemenea, cand clientul isi doreste sa stie ce campanie se deruleaza in zona in care se afla, un tab distrinct de pe ecranul principal ii va arata toate detaliile necesare.

Alicatia are si optiunea de autor pentru ucrainenii care au ajuns in Romania, fugind din calea ororilor razboiului din tara lor. Pe ecranul principal al aplicatiei tabul ‘Ajutor Ucraina’ il duce pe cei interesati pe pagina unde isi pot inregistra oferta de ajutor, iar ea va aparea in limbile ucraineana, rusa, engleza si romana.

Clientii mai pot selecta si la alte magazine decat la cel preferat. Aplicatia Profi ii ajuta pe clienti sa gaseasca atat maazinele din zona in care se afla cat si altele din alte parti in  reteaua Profi.

O alta optiune ofera inclusiv o lista de sugestii si retete tentante care se actualizeaza in permanenta si asteapta sa fie parcurse de cei care doresc o reteta noua.

Mai mult in Business, Campanii, Retail, Digital


PUBLICITATE: