Dieta Floriol pentru Mihaela Radulescu
Luni, 17 Aprilie 2006

Dieta Floriol pentru Mihaela Radulescu( AdPlayers.ro ) Saatchi & Saatchi si Bunge Romania au lansat pe piata romaneasca, noul ulei de masa Floriol Mediteran ce „imbina armonios beneficiile uleiului de floarea soarelui cu cele ale uleiului de masline”, dupa cum spun reprezentantii agentiei de publicitate.

„Cunoscuta pentru modul de viata echilibrat pe care il sustine”, asa cum subliniaza reprezentantii Saatchi &Saatchi, Mihaela Radulescu a ales sa foloseasca Floriol Mediteran, „tocmai pentru a nu pierde nimic din savoarea mancarurilor in bucatariei italiene de care s-a indragostit si pentru a incuraja adoptarea unui stil de viata sanatos”.

Dieta Floriol pentru Mihaela Radulescu

Campania pentru uleiul Florilor Mediteran se desfasoara atat pe posturile de televiziune: PRO TV, Acasa, Prima TV, TVR2, PRO Cinema, Discovery, AXN cat si in presa scrisa.

Spotul TV creat de agentia Saatchi & Saatchi pentru noul Floriol Mediteran „te tenteaza sa inveti sa gatesti savuros, sanatos si inspirat de ritmurile napoletane”, spun creativii, „pentru ca italienii sunt renumiti pentru gustul inconfundabil al mancarurilor lor traditionale si pentru pofta de viata care ii face sa traiasca din plin fiecare clipa.

Coloana sonora a spotului este dinamica, „aducand pe micile ecrane ritmurile traditionale napoletane ale Tarantelei”, sustin cei de la Saatchi & Saatchi. Alegerea acestei melodii a fost inspirata de stilul mediteranean, de atmosfera calda si de soarele fierbinte care bucura zi de zi sufletele patimase ale italienilor, motiveaza ei.

Scenograful Dragos Buhagiar a construit pentru realizarea acestui spot un décor in culori calde, vii, specifice zonei mediterane iar filmarile conduse de regizorul Hypno au durat o singura zi.

La realizarea noului spot TV pentru Floriol Mediteran au participat Ionela Nicolau – Marketing Manager Bunge Romania si, de la Saatchi & Saatchi, Cristina Oanta - Client Service Director, Carmen Barda – Account Director, Adriana Ancuta – Account Executive, Iosif Oprescu – Art Director, Anatoli Ciucurovschi - Group Creative Director, Mihaela Pascu – Creative Director.

Iulian Toma info@adplayers.ro

.

Dieta Floriol pentru Mihaela Radulescu

.

Dieta Floriol pentru Mihaela Radulescu

.


PUBLICITATE: