Cutremur la varful OMD: Ruxandra Stefan a demisionat din pozitia de Managing Director
Marti, 22 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Ruxandra Stefan (foto), Managing Director al agentiei de media OMD Romania si-a dat astazi demisia din agentie, potrivit unor surse apropiate companiei de media. Contactata de catre AdPlayers, Ruxandra Stefan a confirmat plecarea, insa nu a vrut sa comenteze motivele demisiei din companie.

 

Surse din companie mai spun ca motivele plecarii numarul 1 din OMD sunt legate de neintelegerile cu Carmen Tanasie, CEO al Omnicom Media Group (OMG) structura locala a diviziei de media din grupul de marketing si comunicare Omnicom, creata in Romania la jumatatea anului trecut. 

Potrivit acelorasi surse, demisia Ruxandrei Stefan ar antrena si plecarea unor seniori ai companiei de media, care si-ar fi declarat deja intentia de a parasi OMD. Echipa agentiei numara in prezent mai mult de 25 de oameni.

 

Ruxandra Stefan lucreaza in media din 1994, iar din 2000 activeaza in structurile de media Omnicom, pe atunci sub numele Mediaplan. Din 2004 este Managing Director la OMD, agentie din reteaua de media cu acelasi nume, parte a grupului de marketing si comunicare Omnicom.

 

OMD a fost infiintata in Romania in luna noiembrie 2004, avand ca actionari retelele internationale TBWA (50%) si DDB (50%). Pana la infiintarea sub numele OMD, compania a functionat din februarie 2000 ca afiliat Omnicom sub numele de Mediaplan.

 

Pe langa OMD, Omnicom Media Group mai are in componenta retelele de media PHD si Promethaeus.

 


PUBLICITATE: