Cumpara aparatura de masaj de 1,5 milioane euro. Cine sunt clientii si beneficiarii masajului?
Marti, 09 Iulie 2019

 

Cine sunt clientii care isi fac un business din aparatura automatizata de masaj, cati jucatori sunt pe piata dar si cui se adreseaza aceasta aparatura – beneficiarul final al serviciilor de masaj, intr-o discutie cu singurul jucator roman in categorie. Casa JAD si fondatorii companiei - Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan.

AdPlayers. Iulian Toma

Piata cu trei jucatori seriosi, din care doua branduri internationale si un brand romanesc cu pozitionare premium. Aceasta este pe scurt piata aparaturii automate de masaj.

Care sunt clientii? Micii intreprinzatori care investesc intre 5.000 si 7.000 de euro pentru a demara un business. O afacere mica, dar care se adreseaza cu servicii unui public reprezentat de persoane cu venituri medii si peste medie, cu o deschidere catre solutii alternative la probleme ale coloanei vertebrale precum hernii de disc, spondiloze cervicale, cifoze, scolioze, torticolis etc.

Cine sunt cei care isi fac un business din aparatura automatizata de masaj, cati jucatori sunt pe piata dar si cui se adreseaza aceasta aparatura – beneficiarul final al serviciilor, intr-o discutie cu singurul jucator roman in categorie. Casa JAD si fondatorii companiei - Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan.

Casa JAD, fondatorii companiei - Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan

AdPlayers: Ce inseamna „piata aparaturii automatizate pentru masaj”?

Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan. Este o piata foarte nisata, cu foarte putini jucatori. 3 jucatori seriosi: 2 branduri internationale si noi, singura companie romaneasca / brand romanesc cu pozitionare premium.

Volumele sunt inca mici, piata in schimb are potential foarte mare, inca produsele sunt putin cunoscute.

Estimam volumul pietei din Romania este la 1.5 milioane de euro.

AdPlayers: Care este beneficiarul final, publicul caruia i se adreseaza aparatura automata de masaj?

Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan. Publicul este reprezentat de persoane cu venituri medii si peste medie, cu o deschidere catre solutii alternative la probleme ale coloanei vertebrale precum hernii de disc, spondiloze cervicale, cifoze, scolioze, torticolis etc.

Ca si categorii profesionale, putem vorbi de antreprenori, sportivi, medici / persoane care lucreaza in industria farma (pentru uz personal, in caminul propriu), primari, clerici si categorii profesionale care dezvolta afectiuni ale coloanei vertebrale: zidari, constructori, soferi samd. Si bineinteles si pensionari.

AdPlayers: Ce tipuri de produse aveti in portofoliu?

Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan. CASA JAD comercializeaza aparatura de masaj automatizat cu pietre jad sau turmalina si raze infrarosii specializata pe elongatia coloanei vertebrale / decomprimarea vertebrelor la cald, cu utilizare atat preventiv, cat si recuperator, cu obiectiv evitarea unei eventuale interventii chirurgicale, stimularea circulatiei sangvine si detoxifierea organismului.

Brandul a fost construit de la inceput ca brand premium, iar una dintre dorintele majore ale fondatorilor a fost dintotdeauna sa oferim cele mai bune gadget-uri de masaj automatizat din lume. Astfel, ca aparatul de masaj si drenaj limfatic pentru picioare CASA JAD este cel mai performant din lume.

Aparatul cu 11 pietre de jad XIUYAN Moonlight, ioni negativi si raze infrarosii, cu design pliabil, este cel mai performant din lume.

Produsul vedeta - patul de masaj automatizat cu pietre semipretioase de jad, este cel mai performant de pe piata mondiala atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnici, cat si din punct de vedere al optiunilor de personalizare pe care le oferim clientilor la nivel de materiale pentru tapiserie, culori, texturi. In plus, designul este unic, creat special pentru a impune eleganta si distinctie fata de concurenta.

AdPlayers: Cum este piata in care activati din punct de vedere al volumului de business?

Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan. Pana in 2017 ponderea clientilor persoane juridice a fost extrem de mica, undeva la 10-15%. Incepand cu 2017 a inceput sa creasca, in prezent suntem la cel putin 25% cu trend crescator continuu.

Piata relevanta o reprezinta micii intreprinzatori care incep un business cu un buget pentru aparatura de 5.000 -7.000 euro, in medie, care isi deschid un mic salon.

De regula sunt oameni care vor sa schimbe ceva in viata lor, trec de la un job la un mic business pe cont propriu, sau isi schimba activitatea firmei. Sau sunt deja antreprenori si cauta inca un business cu risc mic, cu investitie initiala mica.

Piata are mare potential de crestere in continuare, mai ales daca vom gasi sustinatori care se bucura de credibilitate cum ar fi halatele albe aici in Romania.

AdPlayers: Mai exact?

Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan. Sunt multi medici cu formare profesionala si educationala alopata care au virat catre solutii complementare, alternative, s-au format pe acupunctura, pe reflexoterapie, pe homeopatie si care ne cauta pentru a instala paturile noastre de masaj in cabinetele lor medicale. Ba mai mult, multi dintre ei isi inregistreaza serviciile medicale de acupunctura sau in speta, masaj pe patul CASA JAD la Casa de Asigurari de Sanatate si isi deconteaza sedintele.

Suntem concentrati pe a incuraja achizitii ale produsului - vedeta - patul de masaj cu pietre de jad si infrarosii - in cat mai multe clinici medicale de recuperare si spitale.

La nivel personal, medici si angajati in industria farma consuma produsele de masaj CASA JAD, insa din varii motive, nu le recomanda si in spatiul public.

Insa deja incepe sa patrunda in spitalele din Romania si speram ca pana la final de an, sa avem mai multe vesti pe subiect.

Este inca o lipsa de receptivitate / informare (avem o mare responsabilitate noi aici) din partea celor care activeaza in zona intretinerii corporale / recuperare pentru acest gen de solutii.

AdPlayers: Ce obiective isi propune singurul brand romanesc in categorie, pentru acest an?

Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan. Ne dorim prezenta produselor noastre in cel putin o unitate spitaliceasca de stat din Romania - pentru preventia / recuperarea pacientilor cu afectiuni ale coloanei vertebrale. Pe langa aceasta, cresterea ponderii achizitiilor de aparatura de masaj CASA JAD in clinici medicale de recuperare.

Nu in ultimul rand, ne propunem dezvoltarea pe piata internationala si sa incheiem un parteneriat extern pentru a fi prezenti pe o noua piata – cel mai probabil una din tarile vecine, Bulgaria sau Ungaria.


Mai mult in Business


PUBLICITATE: