Cu un 1 Milion EUR pe an, Lemon Studio se afiliaza la o retea de 1 Miliard USD
Vineri, 22 Mai 2009
 

Ana Iorga, Director Executiv, Lemon Studio (stanga), Peter Gerritsen, Presedinte, Transworld Advertising Agency Network (mijloc) , Silvia Sultan, Client service Director Lemon Studio (dreapta).

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Cu un business de aproximativ 1 Milion EUR pe an la sfarsitul lui 2008, agentia de publicitate Lemon Studio s-a afiliat la Transworld Advertising Agency Network (TAAN), prima retea de agentii de publicitate independente din lume. Infiintata in 1936, in Statele Unite ale Americii, Transworld Advertising Agency Network este prezenta pe 48 de piete din intreaga lume, totalizand o cifra de afaceri (turnover) cumulata a membrilor sai de 890 Milioane USD si venituri (revenue) de 168 Milioane USD, la nivelul anului 2007.

Ana Iorga, Director Executiv, Lemon Studio a declarat pentru AdPlayers ca afilierea este motivata  de „accesul la know-how-ul agentiilor din tarile dezvoltate, companii care au trecut prin stadiul in care suntem noi ca nivel de comunicare in Romania si de la care avem ce invata”. „Credibilitatea pe care ne-o da afilierea la o retea internationala - acceptarea noastra inseamna o recunoastere a valorii ideilor si agentiei”, a mai adaugat managerul agentiei de publicitate.

Afilierea Lemon Studio a avut loc cu ocazia intalnirii globale a retelei de publicitate de la Copenhaga, desafsurata in perioada 30 aprilie - 03 mai 2009, eveniment in cadrul caruia membrii retelei au votat acceptarea agentiilor de publicitate din Romania si Portugalia in urma analizei evolutiei celor doua companii.

Despre intalnirea celor 48 de agentii, Iorga mai spune ca a impresionat-o ca intalnirea globala a avut loc  „intr-o incapere plina de oameni destepti si talentati, in care fiecare avea un alt background cultural, dar care vorbeau aceeasi limba si reuseau sa se inteleaga de minune”.

„Noii membri indeplinesc toate criteriile noastre” Peter Gerritsen, Presedintele TAAN

Peter Gerritsen, Presedintele Transworld Advertising Agency Network a declarat: „Este incurajator sa porti discutii cu cele mai bune agentii independente din intreaga lume. Impreuna am invatat, dezbatut si schimbat informatii care ne vor ajuta sa devenim mai puternici ca agentii si sa avem o retea mai valoroasa pentru marketeri”.

„Cel mai nou membru, Lemon Studio din Bucuresti, a descoperit rapid valoarea comunicarii cu prieteni noi care impartasesc dorinta de a gasi cele mai bune solutii. In plus, noii membri indeplinesc toate criteriile noastre: destepti, hotarati si deschisi spre noi modalitati de implementarea a strategiilor de comunicare.”, a mai spus presedintele Transworld Advertising Agency Network.

„Pentru noi, afilierea companiei noastre la reteaua Transworld Advertising Agency Network inseamna aprecierea unui efort de achipa care a facut ca agentia de publicitate Lemon Studio sa atinga un business de aproximativ 1 Milion de euro la putin peste doi ani de la infiintare. Totodata, suntem mandri ca valoarea muncii noastre a fost apreciata de prima retea de agentii de publicitate independente din lume”.

Intalnirea globala a retelei de companii de publicitate independente Transworld Advertising Agency Network a fost organizata de The Duffy Agency, agentia din Suedia parte a retelei TAAN, iar invitatii speciali au fost nume importante din domeniu cum ar fi Jonathan Salem Baskin (Advertising Age), Tomas Speight (Masterfile) din Statele Unite, Svend-Erik Engh (Storyteller, Danemarca) sau Carsten Beck (Copenhagen Institute for Future Studies).

Din 1936

Transworld Advertising Agency Network (www.taan.org) a fost infiintata in 1936 in Statele Unite ale Americii, si mai este prezenta astazi in America de Sud, Europa, Africa, Asia, din fiecare piata fiind acceptat doar un singur membru pentru fiecare expertiza de comunicare. In Europa, reteaua de publicitate este prezenta in Franta, Anglia, Spania, Germania, Polonia, Rusia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Suedia, Luxemburg, Belgia, Islanda, iar incepand din luna mai, in Romania si Portugalia.

AdPlayersPROFILE Lemon Studio

 


PUBLICITATE: