Cu peste 1 milion de membri care o folosesc, Aplicatia Profi lanseaza o noua functionalitate de fidelizare
Joi, 03 Noiembrie 2022

 

Odata cu posibilitatea de a colecta buline in aplicatia Profi, cumparatorii fideli au motive sa treaca pragul magazinelor cu beneficii sigure.

AdPlayers. Info

Cu peste 1 milion de membri care o folosesc, Aplicatia Profi lanseaza o noua functionalitate, anunta lantul de magazine. Odata cu posibilitatea de a colecta buline in aplicatia Profi, cumparatorii fideli au motive sa treaca pragul magazinelor cu beneficii sigure.

“Daca iti place un produs si il cumperi frecvent din magazinele Profi, colectand bulinele necesare ajungi sa-l primesti gratuit, un cadou cu discount 100%,” afirma Gabriela Sirbu, Director digital marketing Profi. “Avem toate motivele sa ne mandrim deoarece suntem primii din piata care ofera acest gen de beneficiu.”

Acumuland buline pe un card digital din aplicatie, oricine poate vedea cum se apropie de momentul cand va primi gratuit un produs din aceeasi gama sau complementar cu ceea ce iubeste sa consume. Astfel cumparatorul este incurajat sa activeze doar cardurile pentru produsele sale preferate, avand certitudinea ca i se rasplateste fidelitatea.

„Acesta functionalitate din aplicatia Profi a fost inspirata din realitatea pietei, din dorinta de a construi un parteneriat corect cu cei mai mult de un milion de clienti care ne trec deja pragul zilnic. Profi este primul retailer care ofera acest beneficiu clientilor fideli printr-o recompensa neconditionata decat de cumparaturile sale obisnuite si cotidiene” adauga Corina Badisor, Digital Marketing Manager, care cunoaste cel mai bine aceasta aplicatie si dezvolta mereu noi functionalitati in intampinarea nevoilor reale ale clientului.

Printre avantajele noului sistem, initiatorii adauga beneficiul ca pentru a obtine produsele gratuite cumparatorul nu este conditionat sa achizitioneze produsele preferate intr-o singura tranzactie sau intr-un singur magazin al retelei Profi, aplicatia luand in calcul toate produsele incluse in cardurile de buline in perioada de colectare. La colectarea bulinelor se pot combina produsele unui brand, aromele unei game sau chiar categorii de produse, fapt care diversifica optiunile clientului fara a-i afecta beneficiile. Odata completat un card cu toate bulinele necesare, la urmatoarea tranzactie cumparatorul se poate bucura de cadoul obtinut.

Primul card digital cu buline

Si chiar daca au mai existat si pana acum carduri de colectare a bulinelor, chiar si Profi oferind ocazional clientilor sai unul din carton, cel lansat acum in aplicatia Profi este primul card digital cu buline, el prezentand inca un alt mare avantaj: nu il poti rataci prin poseta, distruge la spalatul hainelor daca l-ai uitat prin buzunare si nici nu il poti pierde caci te asteapta linistit in telefon, gata sa iti ofere mereu noi surprize.

Cu 28000 de angajati si peste 1600 de magazine integrate si partener prezente in mai bine de 770 de localitati, Profi este cel mai mare angajator si cea mai extinsa retea de retail modern din Romania.

Mai mult in Campanii, Retail, Digital


PUBLICITATE: