Cu o prezenta globala in 32 de tari, Burlington English Romania a ales sa comunice cu McCannPR
Miercuri, 13 Aprilie 2022

 

“Am colaborat cu McCann PR pana acum pe proiecte punctuale si am descoperit nu doar o echipa cu experienta si cu energie buna, ci si un partener de incredere, cu o intelegere a brandului Burlington English si o abordare bazata pe gandire strategica, creativitate si performanta” a spus Shay Hafzadi, CEO si fondator Burlington School Romania.

AdPlayers. info

McCann PR a preluat comunicarea pentru Burlington English Romania, o companie de top in domeniul educatiei, cu o prezenta globala in 32 de tari.

Incepand cu luna aprilie, McCann PR a devenit agentia de comunicare a Burlington English Romania, cu scopul de a dezvolta si implementa actiuni de comunicare externa, care sa sustina strategia de business a companiei. In plus, agentia va avea un rol important in gestionarea unor arii de comunicare strategica precum comunicarea corporate si realizarea proiectelor de CSR.

“Am colaborat cu McCann PR pana acum pe proiecte punctuale si am descoperit nu doar o echipa cu experienta si cu energie buna, ci si un partener de incredere, cu o intelegere a brandului Burlington English si o abordare bazata pe gandire strategica, creativitate si performanta” a spus Shay Hafzadi, CEO si fondator Burlington School Romania.

,,Continuarea unui parteneriat pe termen lung a fost pasul firesc si ne bucuram sa facem echipa cu specialisti pasionati, care rezoneaza cu valorile si universul brandului nostru”, a subliniat presedintele Burlington School Romania.

“Suntem mandri sa extindem acest parteneriat si sa contribuim la consolidarea brandului Burlington English in Romania. Diversitatea, inovatia si eliminarea barierelor de comunicare sunt valori comune si argumente in plus sa aducem, impreuna, engleza profesionala mai aproape de angajatii din diferite domenii, studenti sau pasionatii care vor sa descopere lumea.”a adaugat Lavinia Chican, Senior Partner McCann PR.

Scoala internationala de engleza pentru adulti, cu o prezenta globala in 32 de tari

Burlington English este o scoala internationala de engleza pentru adulti, cu o prezenta globala in 32 de tari. Potrivit comunicarii, scoala se face remarcata prin metodele si tehnologiile unice si avansate de predare si este un precursor in domeniul predarii limbii engleze pe piata romaneasca, fiind prima si unica scoala in Romania care dispune de un sistem software personal, tehnologie de recunoastere vocala si aplicatie pentru mobil, toate disponibile 24/7.

Burlington English a fost elaborat de la zero de o echipa de lingvisti, educatori si dezvoltatori de software pentru a crea cele mai favorabile conditii pentru studierea limbii engleze. Metoda unica de predare ofera un sistem de invatare mixt care combina studiul online cu un profesor autorizat si folosirea software-ului disponibil 24/7. Orarul este flexibil, cursantii au optiunea de a-si programa lectiile in functie de programul personal, direct in aplicatie. Cursurile Burlington English sunt autorizate de Ministerul Educatiei.

Burlington English pune la dispozitia cursantilor programe personalizate de instruire si imbunatatire a nivelului de calificare a angajatilor din diverse domenii de activitate. Mai multe detalii despre scoala pot fi asite pe: www.burlingtonenglish.ro , Facebook: Burlington English Romania Instagram: Burlington English Romania.

Lider pe piata agentiilor de PR din Romania, McCann PR ofera servicii de comunicare integrate unui portofoliu extins de clienti din domenii precum FMCG, Health, Technology, Sport & Lifestyle.  De-a lungul timpului, agentia a obtinut numeroase premii locale si internationale, consolidandu-si un portofoliu de clienti lideri in industriile respective.

Cu peste 18 ani de activitate, McCann PR este afiliata la reteaua Weber Shandwick. In 2021, McCann PR a fost desemnata agentia de PR nr. 1 in Romania de Revista BIZ, pe baza studiului anual realizat de Unlock Romania.

Portofoliul de clienti al agentiei include companii precum Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Metropolitan Life, Kaufland, Huawei, Heineken, CCC, Nestle, Microsoft, Ikea, Gefco, Nokian Tires, Konica Minolta, IBM, Reteaua de Sanatate Regina Maria, Ponderas Academic Hospital, McDonald's, GSK Romania, Horia Tecau, LAWG, Dyson, Philip Morris Romania, Green Point, Hard-Rock Café Romania, Radisson Blu Bucharest, Conservation Carpathia, AstraZeneca, ORCAM, Sanofi, Bristol Myers Squibb etc.

Mai mult in Licitatii, Business, Educatie


PUBLICITATE: