Cu afaceri globale de 2,4 miliarde de euro anual, Antalis opreste negocierile de achizitie a companiei romanesti de materiale in industria publicitara Verla
Luni, 03 Decembrie 2018

 

Lorett Mincu – Managing Director Antalis Romania. 

Credit:
Antalis

„Desi Antalis a primit aprobarea Consiliului Concurentei, nu s-a putut ajunge la un acord final cu actionarii Verla si am fost nevoiti sa renuntam la intelegere” declara Lorett Mincu – Managing Director Antalis Romania

adplayers. Iulian Toma

Antalis CEE opreste negocierile pentru achizitia companiei romanesti de materiale pentru industria publicitara Verla. Aflata in cautarea si altor oportunitati de dezvoltare pe piata Europei Cntrale si de Est, potrivit managerului regional Christophe Hunaut, managerul local al companiei, Lorett Micu, motiveaza incheierea negocierilor prin lipsa ajungerii la un acord final cu actionarii companiei Verla.

“Achizitia unei companii reprezinta un drum lung, plin de obstacole. Desi Antalis a primit aprobarea Consiliului Concurentei, nu s-a putut ajunge la un acord final cu actionarii Verla si am fost nevoiti sa renuntam la intelegere”   declara Lorett Mincu – Managing Director Antalis Romania. 

Antalis va continua sa-si consolideze pozitia pe piata de comunicare vizuala din Europa de Est “cautand oportunitati noi si dezvoltand vanzarile de solutii pentru comunicare vizuala» a completat Christophe Hunaut - Managing Director pentru tarile din Centrul & Estul Europei .  

In Romania, Compania Antalis este prezenta din 1998, are 91 de angajati si 3 depozite in Bucuresti, Iasi si Cluj, distribuie hartie, solutii de comunicare vizuala si de packaging.

Antalis (Euronext Paris: ANTA) este lider European si global (excluzand SUA)  in distributia B2B  de hartie, solutii de packaging si comunicare vizuala. In 2017, Grupul a raportat vanzari de €2.4 miliarde, 5,500 de angajati fiind la dispozitia celor 140,000 de clienti, companii si tipografi din 41 de tari. Prin intermediul a 123 de centre de distributie, Antalis face zilnic  mai mult de 14,000 de livrari si a distribuit 1.5 milioane de tone de hartie in 2017.

Mai multe informatii despre Antalis

Mai mult in Business, Achizitii, Parteneriate si Achizitii


PUBLICITATE: