Cu 65.000 de membri, comunitatea LaPrimulBebe se extinde in mai multe orase. 54 de evenimente in pregatire in 2019.
Luni, 11 Martie 2019

 

Credit: La Primul Bebe / Fabrica de PR

„Suntem o comunitate de 65.000 de membri cu 20 de filiale in tara. Pana acum, totul a fost coordonat de echipa noastra din Bucuresti. De anul acesta am inceput extinderea in tara si ne vom mari echipa cu reprezentanti locali si ne dorim sa construim un sistem valoros de voluntariat”, a declarat Atena Boca, fondatoarea comunitatii.

AdPlayers.info

Cu 65.000 de membri in prezent, comunitatea „LaPrimulBebe” fondata de Atena Boca, continua sa se implice si in 2019 pentru a schimba in bine viata mamelor si, implicit, a intregii societati. Anul acesta, comunitatile locale vor avea si ele parte de toate beneficiile pe care o astfel de comunitate le aduce, pe fondul lipsei unui sprijin real pentru mamele aflate la inceput de drum. Anul acesta 20 de filiale din tara vor facilita pentru mamele din provincie accesul la informatie, specialisti, schimb de experienta si sprijin emotional.

„Suntem o comunitate de 65.000 de membri cu 20 de filiale in tara. Pana acum, totul a fost coordonat de echipa noastra din Bucuresti. De anul acesta am inceput extinderea in tara si ne vom mari echipa cu reprezentanti locali si ne dorim sa construim un sistem valoros de voluntariat”, a declarat Atena Boca.

Cu o capacitate impresionanta de a mobiliza mamele si a desfasura campanii cu puternic impact social, „LaPrimulBebe” este autorul unor evenimente si conferinte pentru mame aflate la inceput de drum si care isi doresc sa afle cat mai multe informatii utile si de calitate. Anul acesta, evenimentele „LaPrimulBebe” isi propun sa traga un semnal de alarma asupra unei situatii tot mai des intalnite, cu care se confunta cuplurile. Numarul de divorturi se afla in continua crestere, iar o discutie despre cesterea sanatoasa a copiilor nu o poate exclude pe cea despre armonia in relatia de cuplu.

Zeci de mii de parinti au strans peste 1 milion de euro pentru aparatura medicala si laboratoare

De la infiintare si pana acum, in cei sase ani de existenta, de numele comunitatii si cel al Atenei Boca s-au legat rezultate impresionante: 105 evenimente au fost organizate de aceasta echipa, prin intermediul lor au avut acces la informatii peste 23.000 de parinti si au fost stransi peste 650.000 de euro, bani cu care a fost cumparata aparatura medicala pentru spitale de copii si maternitati din toata tara. „LaPrimulBebe ese deja o miscare ampla in Romania, una menita sa puna reflectorul pe importanta rolului mamelor in viata copiilor lor, dar mai ales in societatea care va fi condusa nu peste multi ani de acesti copii”, a precizat Atena.

Numai la finalul anului 2018, comunitatea „LaPrimulBebe” a reusit sa mobilizeze 7.465 de mame care, in doar 6 zile de licitatii, au reusit sa stranga 231.000 de euro in cadrul campaniei #Diagnostic85, al carei scop al fost acela de a strange fonduri pentru refacerea laboratoarelor clinicii de oncologie pediatrica din cadrul Spitalului de Urgente pentru Copii Timisoara. Proiectul a fost desfasurat in parteneriat cu Asociatia „Daruieste Viata” si a depasit asteptarile.

De-a lungul timpului, cu ajutorul fondurilor stranse prin intermediul licitatiilor online, sectia de Terapie Intensiva Nou-Nascuti de la Marie Curie a fost dotata cu un sistem de supra-avertizare, in urma campaniei #LPBButonulRosu. In decembrie 2016, campania online de strangere de fonduri #LPBPrematur a dotat maternitatea de grad 3 Cantacuzino din Bucuresti (maternitate cu 32% grad de prematuritate), cu pompe profesionale de muls.

Totodata, comunitatea fondata de Atena Boca a fost sustinator special in Campania #LPBEtajulParintilor pentru MagicHome si a reusit sa depaseasca orice record de pana atunci, atat in ceea ce priveste cifrele obtinute (s-au strans 104.000 euro, cu implicarea a peste 4.500 de mame), cat si in numarul de sustinatori persoane publice care s-au alaturat.

In toti acesti sase ani, marele merit al comunitatii este acela ca a creat un spatiu online de incredere si de calitate profesionala, care le-a oferit mamelor acces atat la oameni inteligenti si cu experiente interesante, cat si la evenimente valoroase de parenting. „Toate acestea sunt menite sa ofere sprijin informational si, mai ales, emotional, in frumosul, dar dificilul drum de mama”, concluzioneaza fondatoarea.

 mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala


PUBLICITATE: