Cristian Mucichescu – MD la OMD?
Marti, 05 Februarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Cine va fi noul Managing Director la Optimum Media Direction (OMD) Romania? Mai multe nume grele din industria de media dau ca sigura instalarea lui Cristian Mucichescu, Executiv Director la Media Direction, in prezent demisionar.

 

Carmen Tanasie (foto), CEO al Omnicom Media Group Romania, structura in a carei subordine se afla OMD Romania, nu a vrut sa faca vreun comentariu la zvonurile din piata, invocand confidentialitatea miscarii.

 

Contactat de catre AdPlayers, Mucichescu nu a vrut sa comenteze speculatiile, dar a confirmat demisia lui sigura si irevocabila din pozitia de Director Executiv al Media Direction. 
 

Nici fostul managing director OMD, Ruxandra Stefan nu vrut sa faca vreun comentariu in privinta viitorului sef al agentiei de media, companie de care se va desparti in curand, desi sfarsitul mandatului sau este foarte aproape de anuntata venire a noului manager OMD Romania - mai precis inceputul lunii viitoare.

 

Toate speculatiile au ca baza de plecare demisia lui Cristian Mucichescu – Director Executiv la Media Direction – la data de 1 februarie si anuntul Omnicom Media Group Romania privind numirea noului Managing Director OMD, la 1 Martie. 


PUBLICITATE: