Cristian Ditoiu pleaca de la Acasa Media (NCH)
Miercuri, 09 Septembrie 2009

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Cristian Ditoiu (foto), seful Acasa Media, se desparte de editorul online din grupul NCH, potrivit unor surse din piata online. Contactat de catre AdPlayers, Ditoiu a confirmat despartirea de companie incepand cu jumatatea lunii septembrie.

„Decizia  a fost luata pentru a putea acorda atentie exclusiva proiectelor proprii”, a afirmat pentru AdPlayers, Cristian Ditoiu, General Manager la Acasa Media. „Cred ca echipa formata la acasa.ro este pregatita sa lanseze si sa sustina proiectele pregatite in ultima perioada”, a adaugat el.

In paralel pozitiei de la Acasa Media, Ditoiu dezvolta si cateva proiecte personale sub umbrela WebMaker, printre care se numara cateva proiecte Millenium Communications (ador, internetics, adprint), dar si altele transfer.ro, Brennan-BCR, Ministerul Tineretului si Sportului.

Critian Ditoiu a ajuns in grupul NCH in 2003, cu primul site achizitonat de netbridge - referat.ro , si a dezvoltat ulterior in parteneriat cu NCH sfatulmedicului.ro si 220.ro. In 2006 se desparte pentru prima data de grupul in care a ajuns in 2003, moment in care vinde si participatiile detinute in proiectele initiate.

In perioada 2006-2007 ajunge Manager al departamentului New Media de la RealitateaCatavencu. Se intoarce in 2007 in NCH, ca General Manager la Acasa Media, unde restructureaza jumatate din personal de la middle managemet la departamentul IT, si coordoneaza activitatea unei echipe de 38 de oameni.


PUBLICITATE: