Crestere cu 50% la “Cea mai mare agentie independenta de digital din Romania"
Luni, 15 Iunie 2015
 

adplayers. Iulian Toma

Cu o cifra de afaceri 1,5 Milioane de euro si o crestere de 50% in 2014, comparativ cu anul precedent, Infinit Solutions ( detalii despre agentie ) ramane in continuare “Cea mai mare agentie independenta de digital din Romania”, dupa cum o pozitioneaza Alex Cernatescu, CEO si unul din fondatorii companiei, alaturi de fratele sau Andrei Cernatescu.

“Ne bucuram foarte mult ca alaturi de colegii mei, Infinit Solutions, o agentie romaneasca independenta, a reusit sa obtina rezultate asemanatoare cu cele ale agentiilor digitale ale grupurilor de comunicare care au atata sustinere din partea grupurilor de comunicare de care apartin. Mai mult decat atat, ne bucuram ca incepand din 2011 si pana in 2015 am ramas cea mai mare agentie independenta de digital din Romania”, a declarat pentru adplayers Alex Cernatescu, CEO, Infinit Solutions.

“In fata noastra sunt doar trei agentii si toate din grupuri multinationale si nu la o diferenta mare de noi”, mai spune fondatorul Infinit Solutions.

Potrivit lui Cernatescu, cifra de afaceri de 1.5 Milioane euro nu include operatiunile de media derulate de compania The MasterPLan Agency, agentia de digital media, performance si e-commerce a grupului Infinit.

Din cifrele de afaceri ale agentiilor specializate publice pana la aceasta ora, cele trei agentii apropiate unor grupuri de comunicare ce inregistreaza venituri peste cifra de afaceri Infinit Solutions sunt Kubis – ( ex- Saatchi, in prezent Centrade)  cu 1,9 mil. EUR, urmata de Kaleidoscope ( Proximity din BBDO ) cu aprox 1,7 Milioane EUR si Kinecto (parte din Aegis/Tempo/Carat) cu aprox 1,5 mil. EUR.

Despre Infinit Solutions

Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: