Cosmin Alexandru aliaza Brandivia cu B&P Braun&Partners
Luni, 01 Februarie 2010

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Brandivia, companie de servicii in comunicare fondata de Cosmin Alexandru la inceputul anului 2005,a fost aleasa ca partener strategic pentru Romania de catre B&P Braun & Partners. Grup de comunicare strategica fondat de Robert Braun in 2005, B&P Braun & Partners a avut in 2009 o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro si peste 40 de angajati in Ungaria, Polonia, Bulgaria iar, in prezent, si in Romania.

In urma asocierii, compania devine B&P Brandivia, iar Cosmin Alexandru devine Managing Partner. Ex co-fondator si Managing Director al GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata intre 1992 si 2005, Cosmin Alexandru este incepand din 2005 consultant independent in branding, strategie si comunicare prin compania Brandivia.

Contactati de catre AdPlayers, oficialii companiei au afirmat ca Brandivia a avut in 2009 o cifra de afaceri de aproximativ 100.000 EUR, si un business relativ constant, din acest punct de vedere, pe parcursul anilor 2005-2009.

B&P Brandivia va oferi servicii complete de comunicare interna si externa, pentru branduri de produse, servicii, organizatii si lideri de organizatii. Metodologiile patentate ale noii companii acopera domenii precum Branding, Employer Branding, Brand Community Development, Corporate Social Responsibility, Reputation Management sau Personal Branding. Printre clientii din portofoliul companiei se numara Banca Comerciala Romana, BRD, Petrom, RBS Romania, Rompetrol, UniCredit Tiriac Bank.

PUBLICITATE: