Concentrare pe continut video in Libertatea si GSP. Mihnea Vasiliu, GM, Ringier:,,Da, vom pune din ce in ce mai mult accent pe video la toate brandurile"
Vineri, 15 Martie 2019


Credit: Ringier Romania

Odata cu venirea Adrianei Nedelea de la Digi la Libertatea, 
Mihnea Vasiliu, Director General, Ringier Romania: a mai dezvaluit pentru AdPlayers ca „Libertatea va avea formate video diverse, de la mini buletine de stiri create pentru publicul tanar, difuzate atat pe site cat si pe social media, pana la debate-uri, interviuri cu personalitati ale vietii romanesti politice dar nu numai.”

AdPlayers. Iulian Toma

Castigatoare a premiului APTR pentru Cel mai bun jurnal de stiri din Romania in anul 2012, ultima oara editor-prezentator la la Digi 24, Adriana Nedelea este, incepand de azi, jurnalist in echipa Libertatii, anunta ziarul din grupul Ringier Romania, condus editorial de Catalin Tolontan. Nedelea se adauga si altor nume care s-au transferat in ultima vreme din zona de continut video TV, menite sa transforme Libertatea intr-un ziar de referinta.

Fosta editor-prezentator la la Digi 24, Adriana Nedelea este, incepand de azi, jurnalist in echipa Libertatii
Credit foto: Libertatea


Mai mult decat o serie de transferuri, contactat de catre AdPlayers, Mihnea Vasiliu, Director General Ringier Romania, a admis ca in spatele acestor miscari este o strategie a grupului de media local, pe care il conduce.

Intrebat daca va pune accent pe continutul video la Libertatea si alte titluri din portofoliul Ringier Romania, Mihnea Vasiliu, numarul 1 al grupului, dezvaluie pentru AdPlayers ca miscarea face parte dintr-o strategie mai ampla Ringier Romania de a pune accent pe video in toate brandurile grupului.

Vasiliu: "Ne concentram cu resurse pe brandurile principale: Libertatea, in plin proces de relansare, si Gazeta Sporturilor.” 

„Raspunsul e simplu si scurt: da, vom pune din ce in ce mai mult accent pe video la toate brandurile noastre; dar bineinteles ca ne concentram cu resurse pe brandurile principale: Libertatea, in plin proces de relansare, si Gazeta Sporturilor.” a dezvaluit pentru AdPlayers, Mihnea Vasiliu, GM, Ringier Romania.

„Libertatea va avea formate video diverse, de la mini buletine de stiri create pentru publicul tanar, difuzate atat pe site cat si pe social media, pana la debate-uri, interviuri cu personalitati ale vietii romanesti politice dar nu numai.” a mai precizat presedintele grupului local.

„Gazeta sporturilor produce deja de ceva vreme un debate in fiecare dimineata, live din studio-ul nostru, intre 9 si 10, care se diuzeaza pe site, pe facebook si you tube. Exista, de asemenea, formate video la unica.ro, elle.ro si viva.ro, un mix de live-uri si productii montate” a conchis Mihnea Vasiliu, pentru AdPlayers.

Pe langa recent venirea Adrianei Nedelea de la Digi, din 15 martie, in randul transferurilor jurnalistice din ultimele luni menite sa transforme Libertatea intr-un ziar de referinta se mai numara Alexandra Nistoroiu (reporter pe Sanatate – Digi 24), Florinela Iosip (reporter pe Educatie – Adevarul), Adriana Oprea (jurnalist de investigatii – Antena 1), Sebastian Vizan (redactor Cultura – Noizz), Mirela Petre (cronica de cultura), Cristina Radu (reporter – news.ro), Laura Ștefanut (editor – Digi 24), Oana Moisil (reportaje speciale), Delia Marinescu (reportaje speciale – Digi 24, Vice), Andrada Lautaru (reportaje speciale – Digi 24).

Mai mult in Business, Media, TV, Digital,


PUBLICITATE: