Comunicarea Grampet Group, cel mai mare holding feroviar privat cu actionariat romanesc din Europa de Sud-Est, castigata de McCann PR.
Vineri, 06 Octombrie 2023


„Ne dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri, sa-i provocam cu modul nostru inovator de a privi comunicarea, iar brandul Grampet ne ofera aceasta oportunitate. Vom integra viziunea noastra asupra brandului in noua strategie de comunicare unitara, la nivel de grup, pentru a creste notorietatea Grampet, o companie care merita sa fie mai cunoscuta in afara industriei.”, spune Imola Zoltan, Managing Director McCann PR.

AdPlayers. info

McCann PR a preluat comunicarea pentru Grampet Group, cel mai mare holding feroviar privat cu actionariat romanesc din Europa de Sud-Est.

Incepand cu luna octombrie, McCann PR a devenit agentia de comunicare integrata a Grampet Group, cu scopul de a dezvolta si implementa actiuni de comunicare externa, care sa sustina strategia de business a companiei. In plus, agentia va avea un rol important in gestionarea unor arii de comunicare strategica precum comunicarea interna si cea a proiectelor de sustenabilitate.

„Grampet este un grup de companii pentru care calitatea, inovatia si respectul pentru oameni sunt valori fundamentale. De aceea, parteneriatul cu McCann PR, cu care impartasim aceeasi viziune in realizarea obiectivelor de brand, a intervenit ca o etapa fireasca in dinamica si traiectoria grupului nostru. Noua colaborare cu McCann PR va contribui la intarirea pozitiei Grampet in regiune, ca furnizor prestigios de servicii integrate de transport feroviar, dar si ca unul dintre cei mai mari si atractivi angajatori din industrie”, afirma Gruia Stoica, Presedintele si fondatorul Grupului GRAMPET.

„Ne dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri, sa-i provocam cu modul nostru inovator de a privi comunicarea, iar brandul Grampet ne ofera aceasta oportunitate. Vom integra viziunea noastra asupra brandului in noua strategie de comunicare unitara, la nivel de grup, pentru a creste notorietatea Grampet, o companie care merita sa fie mai cunoscuta in afara industriei.”, spune Imola Zoltan, Managing Director McCann PR.


Grupul Grampet

Infiintat in urma cu peste 20 de ani, Grampet este astazi cel mai mare grup privat cu specific feroviar si logistic din Romania si din Europa Centrala si de Sud-Est. Structura sa acopera in mod strategic intregul lant de solutii si produse de transport feroviar, oferind clientilor sai o experienta integrata la cel mai inalt nivel de competenta: servicii de transport feroviar de marfa, constructii, reparatii si modernizarea materialului rulant, productie de piese de schimb, inchiriere de material rulant, transbordarea marfurilor, servicii logistice, precum si solutii inovatoare de IT pentru operatorii feroviari.

Compania sa fanion – Grup Feroviar Roman (GFR) - este cel mai mare operator privat feroviar din Romania, cu o cota totala de piata de aproximativ 30% si o pozitie strategica in industrii cheie precum Petrol & Gaze, Constructii sau Agricultura. Totodata, peste 20% din transporturile realizate de GFR se desfasoara la nivel international. Operatorul are acorduri semnate cu celelalte companii-sora din grup, precum si cu operatori feroviari de stat si privati din Ungaria, Bulgaria, Moldova, Serbia, Cehia, Slovacia, Croatia, Polonia, Austria si Germania.

Prin intermediul fabricilor Reva Simeria, Electroputere VFU Pascani, Reloc Craiova si Electroputere VFU Craiova, Grupul Grampet acopera o cota importanta din piata reparatorie de material rulant din Romania.

In paralel, grupul desfasoara o activitate intensa de cercetare si dezvoltare de solutii tehnice menite sa ofere clientilor o experienta transparenta si in timp real a serviciilor la care au acces. Astfel, Grupul Grampet a lansat un portal e-client in premiera in Romania, care faciliteaza gestionarea relatiilor cu companiile client, de la postarea unei comenzi pana la facturare.

Totodata, Grupul Grampet si-a asumat un rol notabil in initiativele de sprijinire a exporturilor de marfuri ucrainene, fiind unul dintre operatorii cu cele mai mari volume transportate. In ultimele 18 luni, Grampet Group, prin companiile sale, a transportat in relatia cu Ucraina peste 1,5 milioane de tone de marfa si a reprezentat un pion strategic in fluidizarea traficului si reactivarea coridoarelor principale de transport pe axa nord-sud. Mai mult, Grampet este singurul operator feroviar implicat in proiectul Comisiei Europene de sprijinire a transporturilor de grane din Ucraina – Solidarity Lanes.

Portofoliul McCann PR

Cu peste 19 ani de activitate McCann PR este afiliata la reteaua Weber Shandwick. In 2022, McCann PR a fost desemnata agentia de PR nr. 1 in Romania de Revista BIZ, pe baza studiului anual realizat de Unlock Market Research.

Portofoliul de clienti al agentiei include companii precum ING Bank, OLX Romania, Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Metropolitan Life, Kaufland, Huawei, CCC, Nestle, Microsoft, Ikea, Konica Minolta, IBM, Reteaua de Sanatate Regina Maria, Ponderas Academic Hospital, McDonald's, GSK Romania, Dyson, Philip Morris Romania, Green Point, Hard-Rock Café Romania, Radisson Blu Bucharest, Conservation Carpathia, AstraZeneca, ORCAM, Sanofi, Bristol Myers Squibb etc.

Mai mult in Licitatii, PR, Business, 


PUBLICITATE: