Campus Media Academy de la GroupM se implica in descoperirea si cresterea de noi talente in media. 75 de tineri sunt deja parte din agentiile grupului
Luni, 15 Noiembrie 2021

 

Credit. GroupM 

Programul este noua scoala informala dedicata absolventilor de facultate care isi doresc sa descopere industria media, in cele mai mici detalii. Progrmul incepe in ianuarie 2022, iar tinerii sunt deja asteptati pentru inscrieri.

AdPlayers. info

Campus Media Academy de la GroupM se implica in descoperirea si cresterea de noi talente in industria media, anunta grupul de media.

Programul este noua scoala informala dedicata absolventilor de facultate care isi doresc sa descopere industria media, in cele mai mici detalii. Campus Media Academy incepe in ianuarie 2022, iar tinerii sunt deja asteptati pentru inscrieri.

“Tinerii sunt atrasi de aceasta industrie, dar observam din interactiunea cu ei ca nu stiu exact despre ce este vorba. Si e firesc sa fie asa deoarece nu exista un program bine structurat si aplicat de formare a viitorilor profesionisti de media. Campus Media Academy isi propune sa acopere acest gol printr-o abordare fresh de “learn & work”, de educare, dar si de identificare a acelor talente care sa sustina agentiile si clientii intr-o epoca in care doar cei abili si bine pregatiti rezista” - Nineta Ceaus, Director HR GroupM.

75 de tineri sunt deja parte din agentiile GroupM.

Reteaua internationala GroupM are o traditie ca educator informal care pune la dispozitia tinerilor o adevarata experienta de invatare, dincolo de standardele invatamantului traditional.  Recent, GroupM Digital Academy UK, Australia si Noua Zeelanda au format 75 de tineri care deja sunt parte din agentiile Grupului, la nivel international, iar Media Campus Academy este o continuare la nivel local a acestor programe.

Misiunea acestui bootcamp, care se va desfasura la Bucuresti, este sa ii descopere pe acei tineri care sunt in cautarea unui job in industria de media. Dincolo de partea teoretica, programul ofera experienta lucrului propriu-zis alaturi de specialistii GroupM, pe baza unei programe solide, aplicata pe fiecare dintre zonele de business ale Grupului.

Campus Media Academy isi va deschide portile in luna ianuarie 2022 si va fi gazduit periodic, in module de 6 luni, la sediul central GroupM din Bucuresti, The Podium WPP Campus. Programul se va desfasura intr-o formula hybrid (on&offline), cu sesiuni de self-learning, invatare asistata de un trainer si practica pe intreaga perioada, totul intr-o maniera de lucru agila.

Programul le ofera tinerilor mai multe directii de dezvoltare in aceasta industrie, de la media planner (online sau offline) la account manager, pana la roluri de implementare de campanii complexe in mediile digitale.

“Atat pe parcursul programului, cat si la finalizarea acestuia, tinerii isi pot securiza un job full time in oricare agentie parte din Grup, in functie de interes, abilitati si potential” a mai spus Nineta Ceaus, Director HR GroupM.

Campus Media Academy face parte dintr-un program mai amplu care vizeaza si studentii interesati de programe de internship de 3 luni, dar si liceeni, care vor sa se familiarizeze cu industria de media. Cei interesati pot aplica accesand www.mediastar.ro sau folosind anuntul deja live pe LinkedIn.

Lider global de management al investitiilor in media, GroupM gestioneaza peste 60 miliarde USD in investitii anuale de media, prin intermediul agentiilor Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX si Xaxis. Portofoliul GroupM include Data&Technology, Investitii si Servicii, toate unite sub umbrela noii ere media in comunicare.

Mai mult in Media, Training, Educatie,


PUBLICITATE: