Calin Fusu face curatenie cu Casta.ro. Investeste 150.000 euro in Cleany.ro, care devine Casta Clean
Luni, 05 August 2019

 

Credit: Casta Clean

Dupa imobiliare, Casta continua expansiunea serviciilor pentru casa cu o noua categorie: servicii de curatenie. Serviciul Casta Clean este deja disponibil in Bucuresti si Cluj, si ofera servicii de curatenie saptamanala la preturi incepand cu 100 de lei pentru un apartament cu o camera.


AdPlayers. info

Casta.ro, prima agentie imobiliara fara comision, anunta o investitie de 150.000 euro in Cleany.ro, care va deveni Casta Clean. Astfel, dupa imobiliare, Casta continua expansiunea serviciilor pentru casa cu o noua categorie: servicii de curatenie.

Serviciul Casta Clean este deja disponibil in Bucuresti si Cluj, si ofera servicii de curatenie saptamanala la preturi incepand cu 100 de lei pentru un apartament cu o camera.


Calin Fusu, actionar al Casta.
Credit: Casta.ro.


"Dupa lansarea agentiei imobiliare online, am descoperit o cerere imensa de servicii de curatenie. Singurul jucator din piata de curatenie care foloseste tehnologia pentru eficientizarea muncii agentilor s-a dovedit a fi Cleany. Dupa ce am testat in propriul apartament serviciile acestora, decizia de investitie a venit de la sine." a declarat Calin Fusu, actionar al Casta.

"Investitia din partea Casta ne va permite sa acceleram procesul de expansiune a serviciilor noastre atat in Bucuresti cat si in alte orase, dar si sa cream o platforma pentru proprietari combinand serviciile oferite", a declarat Alex Pana, fondator Cleany.

Cele doua echipe pun la cale sa atace o a treia verticala - cea de design interior. Clientii vor putea beneficia de amenajari interioare profesioniste incepand de la 49 de euro pe camera, cu lista de cumparaturi inclusa.

Cleany a fost fondat in 2017 de doi studenti de la Electronica: Alex Pana si Alex Nicoara, din dorinta de a scapa de gura mamei care urma sa vina in vizita la ei si sa vada ca nu au casa curata. 8 luni mai tarziu li s-a alaturat Dan Bina, student si el la Automatica. In februarie 2018 au lansat site-ul si aplicatia si de atunci au efectuat peste 2000 de curatenii in Bucuresti.

Mai mult in Digital, Achizitii


PUBLICITATE: