Burlington English Romania angajeaza profesori de engleza din Ucraina si ofera cursuri gratuite de engleza pentru refugiatii ucraineni
Luni, 14 Martie 2022

“Empatia si solidaritatea sunt acum mai importante decat oricand, indiferent de limba pe care o vorbim. Pe langa un mediu de lucru stabil si posibilitatea de a lucra remote, colectivul Burlington English va face tot posibilul pentru a face cat mai usoara integrarea viitorilor nostri colegi”, declara Shay Hafzadi, CEO si fondator Burlington School Romania.

AdPlayers. Info

Burlington English Romania, o companie de top in domeniul educatiei, se alatura demersurilor de sustinere a refugiatilor ucraineni si ofera locuri de munca pentru vecinii ucraineni obligati sa isi gaseasca un refugiu departe de casa, anunta compania. Burlington English angajeaza profesori de engleza din Ucraina pentru a preda online, de oriunde, limba engleza conversationala

Prin aceasta initiativa, scoala internationala de engleza Burlington English Romania isi propune sa ofere ajutor pe termen lung, un mediu de lucru stabil, precum si sa sprijine integrarea pe piata muncii a refugiatilor din Ucraina.



“Empatia si solidaritatea sunt acum mai importante decat oricand, indiferent de limba pe care o vorbim. Pe langa un mediu de lucru stabil si posibilitatea de a lucra remote, colectivul Burlington English va face tot posibilul pentru a face cat mai usoara integrarea viitorilor nostri colegi. Crearea de locuri de munca si angajarea profesorilor din Ucraina este un prim pas din seria de actiuni de sustinere pe care le pregatim alaturi de echipa. Lucram la initiative care sa ne ajute sa depasim barierele lingvistice, astfel incat sa putem comunica mai facil cu refugiatii ucraineni, sa ii intelegem si sa se faca intelesi mai usor”, a spus Shay Hafzadi, CEO si fondator Burlington School Romania.

Compania va continua seria actiunilor de sustinere a refugiatilor din Ucraina prin oferirea de cursuri gratuite pentru refugiatii din Ucraina care isi doresc sa invete engleza conversationala. Lectiile de limba engleza predate de specialistii Burlington English se vor desfasura online, intr-o atmosfera prietenoasa, in grupuri restranse de cursanti.

Burlington English este o scoala internationala de engleza pentru adulti, cu o prezenta globala in 32 de tari. Se face remarcata prin metodele si tehnologiile unice si avansate de predare si este un precursor in domeniul predarii limbii engleze pe piata romaneasca, fiind prima si unica scoala in Romania care dispune de un sistem software personal, tehnologie de recunoastere vocala si aplicatie pentru mobil, toate disponibile 24/7.

Burlington English a fost elaborat de la zero de o echipa de lingvisti, educatori si dezvoltatori de software pentru a crea cele mai favorabile conditii pentru studierea limbii engleze. Metoda unica de predare ofera un sistem de invatare mixt care combina studiul online cu un profesor autorizat si folosirea software-ului disponibil 24/7.

Burlington English pune la dispozitia cursantilor programe personalizate de instruire si imbunatatire a nivelului de calificare a angajatilor din diverse domenii de activitate.

Mai multe detalii pe www.burlingtonenglish.ro

Mai mult in Business, Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: