"Branding" de Europa in Romania Studenteasca
Joi, 05 Mai 2005

( AdPlayers.ro) Sub sloganul „Zilele Europei Bucura-te, Reflecta, Asculta!” Asociatia Studentilor Europeni – AEGEE Bucuresti organizeaza in perioada  9-10 mai evenimentul Zilele Europei 2005 ce cuprinde o serie de manifestari dedicate sarbatoririi celei de a cincizeci si cincea aniversari a Zilei Europei, aliniindu-se majoritatii capitalelor europene din structura AEGEE Europe, care sarbatoresc simultan Ziua Europei.

Asociatia Studentilor Europeni-AEGEE Bucuresti este filiala a Association des Etats Généraux des Etudiants de l'Europe, cea mai mare organizatie europeana multidisciplinara, apolitica ce numara in prezent peste 17.000 de membri si care este reprezentata in aproximativ 250 de centre universitare din 40 de tari europene. AEGEE Bucuresti numara peste 150 de membri din toate universitatile importante bucurestene si incearca sa promovarea valorilor europene si dezvoltarea tinerilor.

Pe 9 mai in Facultatea de Cibernetica studentii vor putea sa asiste la un tur virtual al Bucurestiului, sa cunoasca studentii Erasmus veniti la studii in Romania si sa afle care este parerea acestora despre Bucuresti, sau care sunt cele mai bune oferte ale agentiilor de turism pentru studenti. In holul cladirii Ciberneticii vor rula in acelasi timp proiectii foto si scurt metraje, insotite de muzica specific europeana.

Data de 10 mai este rezervata conferintei "Perspective europene pentru Bucuresti" si va avea loc la sediul Institutului National de Administratie (INA) unde organizatorii anunta ca studentii vor avea ocazia sa stea de vorba cu personalitati despre consecintele integrarii europene asupra Bucurestiului si alinierea acestuia la standardele europene. Organizatorii ii citeaza la acest capitol pe site-ul organizatiei pe Adriean Videanu - Primarul General al Capitalei, Andreea Rosca - Redactor Sef - revista Capital, Cristian Parvulescu - Presedintele Asociatiei Pro-Democratia, Dan Puric – regizor.

Evenimentul reprezinta continuarea unui proiect de mare anvergura initiat in anul 1998 de catre AEGEE Europe – ”Journée de l’Europe” si urmareste marcarea Zilei Europei la nivel european . Mai multe amaunte pot fi gasite pe adresa de web a asociatiei la www.aegee-bucuresti.ro/ze.


PUBLICITATE: