BrandTailors confirma ca a încheiat 2006 cu peste 500.000 USD
Miercuri, 29 August 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

BrandTailors a incheiat 2006 cu o cifra de afaceri de 506.664 USD, anunta oficialii companiei, care citeaza datelor oficiale publicate in aceasta vara pe site-ul Ministerului de Finante.

Cifra vine sa confirme o declaratie, pentru AdPlayers, facuta in luna martie a.c., de Beatrice Danis (foto)- Managing Partner al companiei de consultanta de brand BrandTailors potrivit careia compania avea la sfirsitul anului o cifra de afaceri de 500.000 USD.

Sefa companiei mai spunea pentru AdPlayers in luna septembrie 2006 ca afacerea consultantei de brand in Romania este de aproximativ 4 Mil. EUR, din care estima ca BrandTailors va avea 12-15% din piata.

Potrivit oficialilor sai, cu aceasta cifra BrandTailors se claseaza pe locul I in topul companiilor de consultanta de brand din Romania, surclasand competitori cu o mai mare istorie in piata: Grapefruit, Branzas, Brandient, mai arata reprezentantii companiei.

“Am fost surprinsa placut sa constat ca si in 2006 am performat mai bine decat competitorii nostri care au avantajul de a fi inceput afacerile cu cel putin 2 – 3 ani inaintea noastra”, spune Beatrice Danis, Managing Partner BrandTailors.

„Nu e un secret faptul ca 60% din cifra nostra de afaceri este generata  de clienti pentru care facem management de portofoliu de peste 3 ani si care au semnat cu BrandTailors contracte de exclusivitate.”, a mai spus Danis.

Conform datelor oficiale citate de companie din cele publicate pe site-ul Ministerului de Finante, BrandTailors a finalizat anul 2005 cu o cifra de afaceri de aproximativ 574.000 USD, inregistrand pozitia 1 in clasamentul companiilor de consultanta de brand din Romania, dupa ce 2005 a fost primul an fiscal intreg pentru BrandTailors si al doilea an de activitate.

Pentru 2007 BrandTailors isi propune o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 15% fata de 2006, la aproximativ 550.000 USD.

AdPlayersFile

BrandTailors este o companie romaneasca de consultanta de brand care ofera servicii ce includ: Audit de brand, Strategie de brand, Naming, Identitate vizuala, Design de ambalaj, Branding ambiental, Branding digital, Comunicare de brand si Brand Management. BrandTailors este autoarea unor proiecte de rebranding printre care Kandia, Laura, Tomi, Eurovita, Loteria Romana, Ana Holdings, Grania, Gata, Planorama, Edenia, Algopirin, Vertaria

PUBLICITATE: