Boutique de design cu personalitate in noul sediu Lemon Interior Design
Joi, 02 Noiembrie 2017

Boutique de design cu personalitate in noul sediu Lemon Interior Design
Credit. Lemon Interior Design PR / Fabrica de PR

adplayers. info

Lemon Interior Design si-a lansat noul sediu al atelierului de creatie. Un spatiu modern, contemporan, in care elementele clasice, care vin din trecut isi gasesc perfect locul: asa a fost conceput noul sediu al boutique-ului de design. Lansat de creativele Elena Oancea si Cristina Capitanu, fondatoarele au pus la punct pana in cele mai mici detalii un spatiu unic pe piata de la noi, acolo unde isi vor primi de acum inainte clientii.

„Este un spatiu comercial unic”, povesteste Cristina, „care ne reprezinta in totalitate si pe care l-am gandit astfel incat sa se plieze pe personalitatea noastra si totodata sa fie primitor si cald pentru toti cei care ne calca pragul. Nu este un show-room, ci un boutique de design unic, spunem noi.”

De la cataloage din domeniu, la trofee si diplome care s-au adaugat de-a lungul anilor in portofoliul celor doua creative si obiecte de decor de colectie, totul este gandit in cel mai mic detaliu. „Este un spatiu care ne defineste si in care veti observa o infuzie de elemente din trecut intr-un spatiu contemporan, fara granite intre stiluri, exact asa cum este amprenta noastra de design”, completeaza Elena.

Noul sediu Lemon Interior Design se afla la parterul complexului One Herastrau Park, primul complex rezidential din Bucuresti certificat ”Green Homes”, nivelul Excelent, ansamblu care este de altfel si proiectul de suflet al celor doua.


„E primul proiect mare luat cap-coada. Am ales finisajele pentru tot proiectul. Fiecare baie este personalizata. Fiecare apartament e gandit in functie de client. Am fost implicate de la inceput. Dupa alegerea finisajelor, am facut conceptul, am lucrat lifturile, luminile de pe fatada, spatii comune, avem un lobby unic pe piata, iar la parter tocmai am mutat si noi boutique-ul de design”, spune entuziasmata Cristina Capitanu.

„Tot noi am gasit artistul care va face in spatiul comun al complexului o sculptura. Este un proiect de suflet, la care am avut sustinerea tuturor, iar clientii au fost impresionati. Credem ca e un proiect de real estate si design unic in Romania”, incheie Elena. 

Mai mult in PR, DesignPackaging & Design

 


PUBLICITATE: