Blanculescu a facut agentie de PR cu Durlan
Miercuri, 15 August 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ionel Blanculescu si Razvan Durlan (ex Publicis Romania) au lansat First Line Communication, agentie specializata de comunicare si relatii publice, independenta, care ofera consultanta inclusiv in zona evenimentelor neconventionale si a comunicarii integrate, anunta oficialii companiei.

Potrivit oficialilor agentiei, First Line Communication va oferi clientilor servicii complete de comunicare, axandu-se in principal pe consultanta strategica, comunicare financiara, comunicare de marketing si de brand, gestionarea situatiilor de criza, media relations, public affairs si lobby guvernamental.

Razvan Durlan a afirmat pentru AdPlayers ca cei doi parteneri detin in First Line Communication 60% - Ionel Blanculescu, Presedinte, respectiv 40% - Razvan Durlan, General Manager.

 

„Nu poate exista o confuzie cat timp tu stii foarte bine cine este First One si cine este First Line”

Intrebat cum comenteaza o potentiala confuzie de nume care ar putea exista intre First Line Communication si First One Communication, o alta companie prezenta in domeniul comunicarii, Durlan a afirmat: „Suntem doua denumiri diferite. O confuzie intre cele doua companii poate fi facuta cand nu se cunoaste actionariatul, cand nu se cunoaste ce a facut cealalta companie si ce face a noastra”

„Nu poate exista o confuzie cat timp tu stii foarte bine cine este First One si cine este First Line. Confuizia se poate intampla in mintea omului care nu stie cine este una si cine este cealalta”, sustine managing partnerul agentiei.

"Partenerului meu (Ionel Blanculescu n.r.) i-a placut foarte tare First Line Communication"

Razvan Durlan a dezvaluit, pentru AdPlayers, cum s-a nascut si numele agentiei: “Noi am facut o lista de nume din care partenerului meu (Ionel Blanculescu n.r.) i-a placut foarte tare First Line Communication, probabil si pentru ca se gandise la ea inainte. Asa ca am adoptat acest nume”.

Potrivit companiei, Blanculescu este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati consultanti de business si specialisti in managementul litigiilor din Romania (www.investigatii.com).

Ionel Blanculescu – Presedinte al First Line Communication a declarat: “Sunt foarte determinat sa lucram impreuna si sa obtinem rezultate pozitive pentru toti clientii pe care-i vom avea, si am convingerea ferma ca First Line Communication - compania pe care am creat-o impreuna, va fi o voce care se va face tot mai mult auzita pe piata romaneasca de profil.”

Fost PR la Publicis Romania, Razvan Durlan, 32 de ani, este licentiat al Facultatii de comunicare si relatii publice “David Ogilvy” din cadrul SNSPA, si a petrecut in jur de cinci ani in agentii precum Hill & Knowlton, United Communications si Publicis Romania. 

Durlan spune ca are o experienta acumulata de peste 12 ani in domeniul comunicarii si peste 10 in jurnalism, fiind realizator si producator TV la Deea Onesti cu specializari in Pro TV si Prima TV, Editor al revistei Why Not Magazine si sef sectie life-style al revistei Privirea, din 2003 devenind colaborator al cotidianului Romania Libera dar si altor publicatii de specialitate.

 

 

“Dupa ultimii doi ani de zile petrecuti in agentia Publicis Romania, sub umbrela careia am realizat si implementat unele dintre cele mai frumoase si interesante proiecte de comunicare dezvoltandu-mi practic paleta de cunostinte, am constientizat ca este cazul sa fac cu adevarat un pas important in cariera mea, fapt pentru care am decis sa lucrez pe cont propriu si sa-mi canalizez experienta mult mai bine”, a declarat Razvan Durlan, Director General la First Line Communication.


PUBLICITATE: