Bigger Group vrea peste 20 Milioane EUR in 2008
Marti, 12 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

„Pentru 2008, estimam o cifra de afaceri de 20,7 milioane de euro, o crestere de 40% fata de 2007” a declarat Marcel Straut, Director General Bigger Group, despre intentiile din acest an al grupului de marketing si comunicare independent.

 

Fostul Starlink Group, Bigger Group este acum independent, iesind de sub umbrela Leo Burnett si Publicis. Potrivit reprezentantilor sai, grupul a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 14,8 milioane de euro, in crestere cu 160% fata de anul precedent, depasind o estimare de 11,7 milioane euro facuta la inceputul anului trecut.

 

Potrivit companiei, grupul a castigat anul trecut un numar important de clienti printre care se numara Adevarul Holding, Agroli Group, Ascendis Consulting, Bere Mures, Brenac, CitiFinancial, Dom Perignon, Hennessy, Lemarco, Metropolis Residence, Peter Murray si Teknosa.

 

Cu o echipa de 85 de oameni, potrivit oficialilor de comunicare, Bigger Group ofera servicii de comunicare integrata. Bigger exista pe piata din Romania inca din 2003, cand s-a constituit ca Starlink. In prezent, entitatile care fac parte din grup sunt: Bigger Media, Bigger Creative, Bigger Events. Pe langa aceste companii, Bigger Group mai detine si diviziile Bigger PR, Bigger Production si Bigger BTL.


PUBLICITATE: